Merita sa incerci?

By | septembrie 24, 2015

cursuri de operator calculator

Cursuri de contabilitate

Esti nemultumit de starea ta financiara? Situatia ta actuala nu seamana nici pe departe cu cea pe care ti-ai propus-o? Ai impresia ca nu esti platit direct proportional cu munca depusa? Crezi ca meriti mai mult? Ai intrat in somaj si grijile au inceput sa apara? Vrei sa incepi un nou drum si nu stii in ce parte sa pornesti? Oportunitatile nu ti se ivesc la fiecare colt? Incepi sa cercetezi in ce domenii ar fi un venit satisfacator? Ti-ai imaginat vreodata cat poate castiga un contabil? Sau te-ai gandit la ce apare pe statul de plata a unui lucrator in domeniul informaticii?

Ei bine, sunt multe intrebari care necesita un raspuns si nu e o situatie foarte frumoasa atunci cand raspunsul la o intrebare este o alta intrebare. Din fericire, pentru intrebarile de mai sus, este un singur raspuns: poti chiar tu sa ai una din aceste meserii. Nu ai pregatirea necesara? Nu te impacienta, pe pagina web cursuri-locdemunca.fdpsr.ro gasesti cursuri de contabilitate si cursuri de operator calculator oferite gratuit. Da, ai citit bine, gratuit. Si nu-ti face griji, chiar daca nu te costa nimic, acestea sunt cursuri de calificare. Dupa ce le urmezi, poti munci in aceste domenii fara nicio problema.

Nu mai este necesar sa iti imaginezi cat ar castiga o persoana intr-un anumit domeniu – vei putea munci in sectorul respectiv si vei vedea cu proprii ochi renumeratia primita. Vezi? Nu ai de ce sa mai fii nemultumit, ci tot ce trebuie sa faci, este sa faci o schimbare. Crezi ca se merita? Merita sa incerci?

Articol publicat in cadrul proiectului ”Califica-te pentru o sansa reala pe piata muncii! – cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.