Modul de functionare a unei imprimante second hand

By | februarie 27, 2020

Din ce in ce mai multi utilizatori ai dispozitivelor IT aleg sa investeasca in imprimante second hand atat in scop personal, cat si profesional, fiind cea mai buna decizie pe care o pot lua in acest sens. Imprimantele la mana a doua nu se defecteaza atat de repede precum ar crede potentialii cumparatori. In oferta magazinului online It-sh.ro exista atat imprimante second hand inkjet, cat si laser, imprimante de buna calitate, in garantie, cu o durata de utilizare suficient de mare incat sa nu puna probleme utilizatorilor.

Cum functioneaza modelele de imprimante second hand

In ziua de azi, oamenii prefera sa investeasca banii in produse second hand care se vor dovedi la fel de eficiente ca si cele noi, numai ca mult mai ieftine. In ceea ce priveste folosirea unei imprimante sau a unei multifunctionale SH, utilizatorii au unele dubii si retineri la inceput. Cu timpul, cand vad ca banii investiti sunt recuperati si ca aceste echipamente nu se defecteaza atat de repede precum ar fi crezut, decid sa investeasca si in alte echipamente IT la mana a doua din oferta magazinului online It-sh precum laptopuri sau sisteme desktop.

Pe piata exista doua mari categorii de imprimante, inkjet si laser, fara a pune in calcul si varianta mai veche a imprimantelor matriceale. Imprimantele laser sunt din ce in ce mai des comandate, fiind mai noi si folosind un fascicul laser pentru a imprima. Acestea au in componenta un tambur care este acoperit cu material incarcat electric fotosensibil si cateva oglinzi. Imprimarea documentelor cu o imprimanta laser presupune reflectarea oglinzii catre cilindrul ce neutralizeaza incarcatura electrica in anumite locuri.

Imprimante second hand | multifunctionale SH | It-sh.ro

imprimante second hand

Zonele lovite de laser asadar corespund cu printul in sine si cand particulele de toner se lovesc de cilindru se lipesc de hartie in zonele expuse luminii laserului, tonerul avand o incarcatura electrica. Coala de hartie este astfel presata pe cilindru si tonerul este transferat folosind caldura, printurile avand o claritate foarte buna.

Imprimantele inkjet sunt mult mai diferite in ceea ce priveste modul de functionare, comparativ cu cele laser. Aceste imprimante folosesc cerneala in loc de toner solid, cerneala fiind incalzita cu un curent electric de slaba intensitate, iar vaporii formati creand o picatura de cerneala ce se scurge pe capul de printare. Acestea au un mod de functionare mult mai simplu, sunt mult mai ieftine fata de imprimantele laser si, chiar daca nu printeaza atat de rapid, aduc calitatea in zona de fotografie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.