Motive care iti sugereaza ca ai nevoie de un implant dentar

By | august 13, 2020

Din ce in ce mai multi medici stomatologi incurajeaza pacientii care au nevoie de un implant dentar in Bucuresti sa apeleze la aceasta solutie fara ezitare. Din pacate, multi pacienti nu dau curs acestor sfaturi si prefera sa tot amane sau sa nu recurga deloc la aceasta procedura.

Recomandarile medicilor nu sunt menite doar sa le atraga pacienti si venituri mai mari, ci au in vedere si interesul pacientilor. Necesitatea umplerii spatiilor de la nivelul danturii este dovedita stiintific de foarte mult timp, iar tehnicile de corectare moderne au evoluat de lungul anilor si sunt din ce in ce mai ample si mai avansate.

Costul unui implant dentar in Bucuresti creste in timp daca pacientul nu se prezinta la medic

Principalul motiv care ii tine departe de pacienti de clinica stomatologica din sector 4 in cadrul careia ar putea sa rezolve problemele legate de dantura este reprezentat de pretul implantului dentar. Intr-adevar, costul implantului poate fi destul de ridicat, insa problema trebuie tratata ca si o urgenta medicala.

Concret, amanarea implantului va duce la agravarea situatiei pe termen lung, iar rezolvarea va solicita investitii mai mari. Lipsa unui dinte poate afecta dintii invecinati si poate provoca functiile maxilarului, astfel pacientii risca sa ajunga in situatia de a trebui sa plateasca foarte multi bani si sa indure neplaceri foarte mari din cauza procedurilor dureroase. De aceea este de preferat ca pacientii sa faca un efort si sa acopere cat mai repede spatiul lipsa prin intermediul implantului dentar.

Implantul dentar nu doare si se insereaza rapid

Medicii implantologi care prezinta clinica https://implantologiesector4.ro recomanda pacientilor tipul de implant care li se potriveste. Interventia chirurgicala de inserare a implantului nu dureaza mai mult de 45 de minute, are loc sub anestezie, nu este deloc dureroasa, iar noile tehnologii permit realizarea unui implant dentar chiar si intru-un termen de doar 24 de ore.

Clinica stomatologica din sector 4 | Implant dentar in Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

clinica stomatologica din sector 4

In plus, stomatologia evoluat foarte mult in ultimii ani, iar conceptul de disconfort creat de durere este lasat in urma. Orice interventie este gestionata foarte atent de catre medic care are grija ca pacientul sa beneficieze de anestezie si sa nu simte nimic.

Atunci cand se intervine pentru inserarea unui implant dentar, pacientii nu trebuie sa se sperie ca vor fi operati pentru ca totul se va desfasura in conditii de maxima siguranta iar confortul va fi prioritatea numarul unu a personalului de la clinica dentara la care se vor opera.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.