Oameni potriviti la locul potrivit

By | iulie 27, 2015

Cursuri de calificare gratuite

Cand esti un bebe mic de tot, simpatic si invidiat pentru puelea ta catifelata si perfecta, ai nevoie de parintii tai. Ei sunt oamenii potriviti la locul potrivit. Ei au grija de tine in toate privintele. In adolescenta, omul potrivit la locul potrivit poate fi un profesor care te incurajeaza sa iti indeplinesti visul, o persoana care iti descopera talentul sau cineva care te impinge sa faci primul pas catre ceea ce urmeaza tu sa descoperi mai tarziu ca fiind menirea ta. O persoana care te scoate din zona de confort si te invata sa zbori. La maturitate, persoana potrivita la locul potrivit este acea persoana care te face sa vei lucurile dintr-o alta perspectiva. O astfel de persoana poate fi un simplu cersetor in autobuz, vanzatoarea de la covrigaria din coltul strazii, un fost coleg de generala cu care te intalnesti intamplator sau chiar un copil care sta langa tine la coada la paine. E omul care iti deschide perspectivele. La batranete, omul potrivit la locul potrivit este cel care are grija de tine cu responsabilitate, cel care a facut mai intai cursuri ingrijitor batrani. Batranii sunt ca o comoara. Trebuie sa ai rabdare sa o descoperi. Pentru unele probleme, ajutorul s-ar putea sa fie reciproc.

Alte cursuri de calificare subventionate de stat, potrivite pentru toate varstele gasesti pe www.cursuri-locdemunca.fdpsr.ro. Astfel de cursuri pot fi pentru tine „omul” potrivit la locul potrivit. Aici vei intalni oameni noi, cu perspective de viata diferite care te vor ajuta sa iti largesti orizonturile. Nu asteptam norocul stand acasa, fa un pas spre el si vei fi rasplatit din plin.

 Articol publicat in cadrul proiectului ”Califica-te pentru o sansa reala pe piata muncii! – cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.