Protezele dentare si importanta lor in sanatatea omului modern

By | iulie 13, 2018

Lipsa unuia sau mai multor dinti poate cauza mai multe probleme la nivelul sanatatii cum ar fi imbolnavirea stomacului din cauza ca acesta nu mai poate sa mai digere alimente inghitite aproape intregi si chiar imbolnavirea altor organe vitale. Dantura este o parte foarte importanta a corpului si trebuie tratata cu maxima seriozitate. Pentru cele mai bune proteze dentare pe implant, dar si pentru un excelent si durabil implant dentar Bucuresti, pacientii sunt sfatuiti sa paseasca pragul cabinetului http://implantologiesector4.ro/ .

Tipuri de proteze si importanta acestora

Proteza dentara se pune atunci cand pacientul isi pierde unul sau mai multi dinti si are nevoie de o lucrare completa. Din punct de vedere al clasificarii, protezele sunt fixe sau mobile. In categoria protezelor fixe intra coroanele metalo-ceramice partial fizionomice, cu fateta care se vede din portelan si cea care nu se vede din metal, fiind cea mai ieftina varianta care se realizeaza in 10 zile lucratoare. Coroanele metalo-ceramice integral fizionomice intra in categoria lucrarilor protetice fixe, fiind rezistente si cele mai folosite tipuri de lucrari de catre pacientii din tara. Totodata, coroanele din zirconiu intra in categoria lucrarilor protetice fixe si sunt compatibile cu tesuturile umane, avand o rezistenta impresionanta si o estetica remarcabila. Nu in ultimul rand, in aceeasi categorie merita mentionate coroanele integral ceramice tip E-max care imita perfect naturaletea dintilor umani.

In categoria lucrarilor protetice mobile insa intra protezele partiale sau totale acrilice, proteze clasice ,totale sau intercalate. Materialul este acrilic si dintii sunt de plastic, avand un cost scazut. Proteza totala sau partiala flexibila este realizata din material termoplastic, fiind stabila si usor adaptabila, precum si mult mai usor de suportat pentru pacient insa si mai costisitoare.

Clinica stomatologica din sectorul 4 al capitalei, infiintata in anul 2004 ofera solutii performante la nivel european, in domeniul proteticii, gratie actului medical. De asemenea, specialistii ofera si servicii de chirurgie, endodontie, implantologie, ortodontie si estetica dentara.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.