Circuit auto prin Romania

By | iulie 17, 2018

Romania este o tara frumoasa si foarte apreciata pentru peisajele superbe de care oamenii se pot bucura. Tot mai multi aleg sa faca circuite pentru a-i putea vedea splendoarea, motiv pentru care masina este indispensabila ca mijloc de transport. Daca doriti sa realizati un circuit de care sa va aduceti aminte peste ani, traseul Bucuresti – Tara Motilor este o idee buna.

In functie de zilele avute la dispozitie se pot alege obiectivele de vizitat si traseul de urmat. Pe ruta Bucuresti – Geoagiu Bai se pot vizita obiectivele arhicunoscute ale orasului Brasov si manastirea rupestra Sinca Veche, cetatea Fagarasului, Castelul de lut – Valea Zanelor si orasul Sibiu. Sunt, intr-adevar, multe obiective de vizitat, insa pot fi selectate doar locurile in care participantii la circuit inca nu au ajuns.

Daca prima zi a fost un maraton al kilometrilor si obiectivelor turistice, a doua zi ar putea fi destinatia unei drumetii catre cetatea Sarmisegetusa Regia, un complex de sanctuare, situat in muntii Orastiei. Nu ar trebui ratate Baile Romane, un complex de bai termale romane care se pastreaza aproape in aceeasi forma ca in antichitate, foarte spectaculoase ca si constructie. Merita vizitata si Cascada Geoagiu care este una dintre cele mai spectaculoase din Romania, deoarece apa nu ingheata niciodata. Acest lucru se intampla pentru ca ea colecteaza toate cele 16 izvoare termo minerale din zona, fiind mereu alimentata cu apa calda.

In ziua a treia, traseul ar trebui sa duca spre Parcul Natural Apuseni. De vizitat ar fi Muzeul Aurului din Brad, loc in care se afla cele mai valoroase cinci kilograme de aur din lume. Nu ar trebui ratata Pestera Ursilor si Panteonul Motilor format din mormantul lui Avram Iancu si Gorunul lui Horea.

Ziua a patra ar putea incepe cu vizitarea cetatii Deva, ar putea continua cu o plimbare cu mocanita intre Abrud si Campeni Gara, restul zilei fiind destinat vizitarii complexului Rosia Montana, un loc aparte in care natura si istoria se intalnesc cu progresul si deciziile politice.

In ultima zi, cea a drumului de intoarcere catre casa, nu ar trebui sa ratati Transalpina, tara de dincolo de munti, care este cel mai inalt drum rutier din Romania, altitudinea maxima fiind de 2145 de metri in Pasul Urdele.

WLC | rent a car Bucuresti

Daca nu aveti masina personala pentru a pleca la drum, WLC, rent a car Bucuresti si Otopeni, pune la dispozitie servicii de inchirieri auto in Bucuresti. Preturile sunt corecte si includ multe beneficii. Accesati https://inchireri-masini.ro/ si descoperiti avantajele!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.