Reguli pentru unghii sanatoase si frumoase

By | noiembrie 23, 2015

masaj anticelulitic Bucuresti

Salon manichiura Crangasi

Orice femeie isi doreste maini frumoase, iar pentru a le avea, primul pas este sa isi ingrijeasca unghiile. Chiar daca acestea par puternice la prima vedere, adevarul este ca au nevoie de multa atentie pentru a arata bine.

Un sfat bun ar fi sa aveti mereu o pila la indemana. Marginile unghiilor nu sunt niciodata fine, chiar daca par. Treburile de zi cu zi cauzeaza daune microscopice care mai tarziu pot provoca rupturi sau exfolieri. Cu o pila mereu aproape puteti sa neteziti colturile astfel incat sa preveniti posibile stricaciuni.

Nu va roadeti unghiile. Evitati pe cat posibil acest tic nervos foarte nesanatos. Nu veti avea niciodata o manichiura frumoasa daca nu va lasati unghiile sa creasca in mod natural.

Hidratati cuticulele frecvent. Exista pe piata foarte multe uleiuri naturale care ajuta. De asemenea, mai ales iarna, utilizati zilnic o crema de maini.

Nu folositi niciodata oja veche. Aceasta, ca orice alt produs, are un termen de valabilitate. Cu timpul, consistenta sa se modifica si poate sa dauneze sanatatii unghiilor. Mai bine nu folositi deloc, decat sa va faceti rau.

Folositi un lac de unghii special inainte si dupa ce aplicati oja. Acestea vor proteja unghiile si va vor mentine si culoarea mai multe zile.

Macar o data la ceva timp mergeti la un salon manichiura Crangasi.Astfel, puteti afla noi sfaturi despre ingrijirea ungiilor si va veti alege si cu un tratament complet. Va asteptam la www.joyasalon.ro cu o multime de oferte speciale. Dupa manichiura, puteti sa va rasfatati si cu un masaj anticelulitic Bucuresti.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.