Servicii de instalatii pentru casa ta

By | martie 16, 2015

Suntem cea mai serioasa companie de pe piata in materie de instalatii sanitare, centrale termice si centrale electrice, instalatii atestate pentru utilizare a gazelor naturale si service pentru orice fel de verificare a centralelor termice. Iti oferim montaj centrale termice, service centrale termice, dar si accesul catre cele mai variate produse din depozit din categoria vanzare centrale termice.

Ne puteti contacta la email sab.sistem@yahoo.com sau pe numerele de telefon fix 031.436.92.69 si mobil la 0720.116.963 sau la 0767.095.562, ori puteti vizualiza mai multe informatii despre serviciile noastre pe pagina noastra de web www.sabsistem.ro Tinem sa mentionam ca avem ani de experienta si o echipa de profesionisti pe masura nevoilor dumneavoastra si ca datorita imaginii bune pe care am reusit sa ne-o cream pe piata in ultimii ani, am dobandit contracte de colaborare cu firme precum Ferroli, Romstal, Arison, Bosch, Saunier Douvan, si multe altele.

Serviciile si produsele noastre sunt autorizate de Inspectia teritoriala din Bucuresti, atat in 2011, 2012, cat si in 2013. Reusim sa castigam increderea clientilor nostri, deoarece actionam rapid si suntem la tine acasa atunci cand ai nevoie de noi. Asa am reusit sa avem in portofoliul nostru peste 20 de clienti mari, companii, hoteluri si complexe de birouri, precum si persoane fizice. Te asteptam!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.