Servicii stomatologice Colentina

By | februarie 14, 2017

Dacă ai nevoie de un implant dentar in Colentina, clinica stomatologică Elveto Dent te întâmpină cu cele mai bune prețuri, apartură de ultimă generație și o experiență remarcabilă în domeniu.

Implant dentar in Colentina

Implanturile dentare sunt recomandate pentru a înlocuii un dinte natural pierdut și se regăsește sub forma unui șurub din titan implantat în locul rădăcinii, pe care apoi se construiește coroana dentară. Disconfortul este minim, iar succesul operațiunii garantat conform statisticilor în procent de 96-99%. Durata de viață a unui astfel de implant se ridică la 10-20 de ani condiționată fiind de localizarea implantului și de atenția în modul de îngrijire al cavității orale.

Înainte de a lua decizia unei astfel de intervenții, specialiștii clinicii stomatologice analizează în particular fiecare caz, efectuând analize și radiografii pentru a stabili calitatea osului dentar și cantitatea acestuia. Nu trebuie să vă faceți griji, se lucrează sub anestezie și vă puteți relua activitatea încă de a doua zi.

Pentru a trata malocluziile dentare, ai putea avea nevoie de un aparat dentar. Clinica stomatologică Elveto Dental îți pune la dispoziție orice tip de aparat dentar in Colentina: aparat dentar mobil- potrivit în special pentru copiii preșcolari și școlari care are avantajul de a fi purtat și de către copiii cu dinți de lapte în scopul lărgirii palatului și arcadelor dentare; aparat dentar metalic care este avantajos ca preț și extrem de rezistent; aparat dentar Safir, care este unul dintre cele mai apreciate aparate dentare datorită faptului că este aproape invizibil și oferă rezultate foarte bune; aparat dentar Invisalign – un aparat dentar format din gutiere transparente, mobil, confortabil și poate fi purtat fără a cauza dureri sau disconfort.

Clinica stomatologică realizează și proteze dentare in sector 2 de o calitate excepțională și la prețuri promoționale. Tipurile de proteze dentare se pot recomanda individual, în urma analizei necesităților. Astfel, poți opta pentru o proteză parțial acrilică, proteză totală (completă), proteză pe implanturi sau o proteză scheletată.

Programează-te acum accesând site-ul clinicii – elveto-dent.ro și poți beneficia de cele mai bune servicii stomatologice la standarde europene.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.