Calculatorul tau functioneaza bine?

By | februarie 17, 2017

In zilele de astazi, cea mai mare frica si cea mai inspaimantatoare grija este aceea de a ti se strica laptop-ul sau calculatorul. Lumea a devenit dependenta de tehnologie, nu mai este doar o ustensila ce contribuie la usurarea traiului, ci un lucru necesar fara de care nu s-ar putea trai.

Placa video second hand De la crearea altor indentitati pe internet sau chiar a trairii vietii in lumea virtuala, de la schimbarea jocurilor din aer liber la cele computerizate, de la citirea unei carti la citirea superficiala unei stiri , tinerii au devenit dependenti de aceste obiceiuri.

Atunci cand nu mai functioneaza, sau atunci cand nu se pot instala diferite programe din cauza slabei configuratii pe care o au calculatoarele avute de ei, ori din cauza lipsei de memorii ale acestora, starea lor de spirit se schimba brusc. Intervin nervozitatea, supararea, generate de dorinta de a accesa acele programe sau jocuri. Si atunci, incep sa faca ceea ce stiu mai bine: sa caute pe internet solutii, sa gaseasca metode prin care ei si-ar putea imbunatati configuratia, ca in final sa isi atinga scopul propus.

Samwise le ofera acestor persoane dependente de tehnologie, posibilitatea de a comanda piesele necesare pentru imbunatatirea gadget-urilor lor. De la o placa video second hand necesara noilor jocuri, pana la memoria RAM SH, pentru a spori viteza calculatorului, aceste obiecte sunt disponibile oricui, oricand, printr-o simpla comanda intreprinsa. O data comandate, ele sunt livrate in locatia aleasa, si, montate, pot imbunatati subit starea de spirit a celor care le comanda.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.