Imagini aeriene de neuitat la preturi reduse

By | februarie 21, 2017

Atunci cand vine vorba de actiuni fastuoase si de mare impact cu siguranta avem nevoie de o aparatura capabila sa focalizeze imaginea indiferent de distanta.

Filmari drone

Cum ar fi un concurs de caiac-canoe fara imagini de deasupra? Cum s-ar putea face un scurt metraj fara sa se obtina imagini de neuitat din jurul peisajului de la mari inaltimi?

Acestea sunt cateva intrebari care cu siguranta cer cele mai bune raspunsuri, iar firmele de televiziune si de imagine apeleaza de obicei la elicoptere si aparatura deosebit de scumpa, lucru la care un om obisnuit nu poate emite pretentii.

Dar probabil avem printre dumneavoastra oameni pasionati de parasutism, sarituri de la mari inaltime sau oameni pasionati de arta fotografica urbana si nu numai, iar noi oferim oportunitati unice care se rezuma la filmari drone.

De ce spunem ca sunt oportunitati unice?

Aceste drone sunt capabile sa focalizeze imaginea la mare inaltime, ajungand chiar si in locuri stramte, pe stradute mici, avand capacitatea sa reduca nivelul de zgomot dar si sa efectueze filmari clare, precise, cu o rezolutie foarte inalta datorita camerelor wireless ultra performante avute la nivelul acestora.

Poate ca de multe ori am crezut ca o drona nu poate efectua filmari la inaltimi mari, insa aceste aparate sunt capabile sa faca o fotografie aeriana de neuitat, o spun cei mai multi dintre pasionati.

Accesand site-ul www.aeroview.ro veti putea observa foarte multe lucruri interesante, iar un tur virtual cu siguranta va convinge ca suntem un partener de nadejde.

Avem colaborari cu foarte multe firme din diferite domenii industriale, care sunt printre cele mai cunoscute de pe piata actuala, iar diversele evenimente la care am participat ne recomanda, avand o experienta vasta in astfel de filmari si nu numai.

La rubrica ”Contact” ne poti transmite printr-un mesaj dorintele dumneavoastra si felul in care a-ti dori sa va ajutam, iar noi va vom da oportunitatea aceasta la un pret foarte mic, comparativ cu celelalte firme care se ocupa cu astfel de lucruri.

Pentru noi clientul si trairea experientelor acestuia la nivel inalt constituie totul si lasa-ne sa te convingem de asta!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.