Cumpara casa potrivita nevoilor tale

By | februarie 27, 2017

Ce poate fi mai plăcut după o zi obositoare la muncă, decât să te retragi în locul tău special acasă? Departe de agitația și poluarea orașului, înconjurat de pădure și lacuri! Sună atât de frumos, ați zice. Da. Se pot îmbina toate acestea, având acces și la toate facilitățile orașului.

Complex rezidential in Corbeanca

Te vei simți într-adevăr ”acasă” dacă alegi o vilă sau un duplex in Corbeanca și vei fi foarte aproape de București în același timp. Nu trebuie să îți faci griji de timpul petrecut între casă și serviciu, deoarece distanța dintre Corbeanca și București este de 15 km, iar pe DN 1 se circulă lejer în urma deschiderii autostrăzii București – Ploiești.

Paladin Residence construiește un complex rezidential in Corbeanca, în centru localității, cu deschidere de 450 m la șoseaua principală. Locatarii beneficiază de apă curentă, canalizare, gaz, curent electric, pază, spații comerciale, zone de agrement, școli și grădinițe private, policlinică.

Alege să fii unul dintre locuitorii complexului, cumpărând în siguranță și beneficiind de flexibilitate în alegerea modalității de plată, a tipului de casă pe care o dorești: vilă, duplex, case înșiruite și având garanție 2 ani la toate lucrările și 70 de ani la structura de rezistență a casei.

Constructorul propune existența la parter a unui loc de servit masa, living , bucătărie, baie și spații de depozitare, iar la etaj trei dormitoare și două băi. În funcție de necesitățile și dorințele viitorilor locatari, proiectul se poate personaliza. Chiar dacă se dorește un proiect total diferit de cele propuse de dezvoltator, arhitecții lor analizează proiectul, întocmesc varianta personalizată și cer autorizația de construire pentru acesta.

Complexul se construiește în jurul Clubului de Echitație Hipocan, care va face parte din ansamblul complexului, ca facilitate pentru rezidenții săi, desfășurat pe un teren cu o întindere de 105.000 mp, într-un cadru natural deosebit, în apropierea pădurii și a lacurilor.

Contactează-i acum pe site-ul lor www.paladinresidence.ro și cumpără-ți casa mult dorită : familia și investiția ta vor fi pe mâini bune ce Paladin Residence!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.