Sfaturi de autoaparare

By | mai 31, 2016

Multe persoane care se plimba pe jos prin oras, mai ales seara, se tem ca pot fi jefuite de un strain sau atacate. Prevenirea atacurilor poate fi uneori complicata, deoarece nu exista nicio tehnica, sfat sau arma care sa va garanteze siguranta. Daca ati trecut vreodata printr-o situatie periculoasa, inseamna ca ati facut ce trebuia. Sunteti inca in viata si nevatamati. Atacatorii au de partea lor elementul surpriza, iar de aceea, chiar si cel mai bun expert in arte martiale poate fi o tinta usoara.

Pentru a fi in siguranta, va sfatuim sa alegeti mereu trasee sigure. Plimbati-va seara doar pe strazile principale si luminate. Persoanele care cauta sa faca rau prefera mereu locurile in care nu sunt martori si este intuneric. In cazul in care va place sa alergati, daca va este frica, mergeti la sala si folositi banda de alergat.

Produse de autoaparare

Atacatorii nu au nicio frica, de aceea fac ceea ce fac. Scopul dumneavoastra este sa aratati ca si cineva care va da prea multa bataie de cap asa ca tineti capul in sus si mergeti cu pasi mari, hotarati. Uitati-va in permanenta in jurul vostru, nu stati cu capul in telefon. Daca stati cu castile in urechi, puteti da impresia ca nu sunteti atenti. Cand mergeti cu cineva pe strada sau cu un grup de prieteni, reduceti foarte mult sansa de a fi atacat. De asemenea si mersul cu un caine poate reduce sansele, deoarece atacatorii se tem sa nu fie muscati.

Daca este legal, puteti avea la dumneavoastra un spray paralizant. Cand este foarte periculos, puteti merge chiar si cu el in mana.

Telefoanele mobile pot face multe pentru noi, printre care sa le folosim sa sunam la 112 atunci cand ne aflam in pericol. De asemenea, mai exista si unele aplicatii care functioneaza ca si alarme personale si pot alerta pe cineva ca aveti o problema sau pot apela un numar de urgente.

Puteti avea la dumneavoastra si alte produse de autoparare, in cazul in care aveti mult de mers prin zone mai obscure. De exemplu, va puteti comanda lanterne cu electrosocuri de la Ofertshop.ro care vor pune pe fuga orice persoana rau intentionata.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.