Tot ce poti afla despre cartile rare de pe un blog de carte?

By | mai 12, 2020

Pe un blog de carte se pot afla foarte multe lucruri interesante despre diverse carti rare. Anticariatele sunt extrem de multumite atunci cand primesc multe carti rare, deoarece importanta lor este deosebita, avand o valoare mult mai mare spre deosebire de celelalte carti. Nu orice carte veche este rara si valoroasa. Este total gresita aceasta conceptie. Varsta cartilor nu arata cat de valoroase sunt sau cat de rare. Specialistii de la Blog.PrintreCarti.ro sustin ideea ca o carte se poate numi rara atunci cand cererea cititorilor pentru ea este mult mai mare decat oferta de pe piata.

Tipuri de carti rare oferite de un blog de carte

In urma unei distinctii intre cartile vechi si cele rare, Ian C. Ellis, sustine faptul ca toate cartile din 1455 pana la inceputul anilor 1800, se pot numi carti vechi si rare. Toate cartile tiparite dupa, se considera a fi vechi, intr-adevar, dar nu rare.

Un tip de carti rare care ar beneficia de oferte foarte bune din partea anticariatelor ar fi cele ai urmatorilor autori: William Shakespeare, Miguel de Cervantes, Jonathan Swift sau Sir Thomas Browne. Tiparindu-se foarte multe carti dupa inceperea Revolutiei Industriale, anticariatele vor putea gasi carti rare.

Alte lucrari rare apartin urmatorilor autori celebri: Fyodor Dostoevsky, Hans Christian Andersen, Charles Dickens, Ralph Waldo Emerson.

Blog de carte | Recomandari de carti | Blog.PrintreCarti.ro

blog de carte

The Birds of America este o carte interesanta ce contine foarte multe picturi ale pasarilor. Aceste desene au inceput sa se vanda pe rand cu mii de dolari, iar intreaga carte a fost vanduta cu 8 milioane de dolari in anul 2012. Este un tip de carte foarte rara.

Don Quixote este una dintre cele mai bune recomandari de carti. Este o carte rara, apreciata foare mult mai ales de colectionari. Prima sa editie (1605) se gaseste extrem de greu. In anul 1989, un exemplar, s-a vandut cu 1.5 milioane de dolari.

Declaratia de Independenta a Statelor Unite este un document foarte rar, pe care foarte putini oameni l-au vazut si pe care foarte multi oameni si-l doresc. In anul 1776 s-au facut aproape 200 de copii, dar au fost salvate doar 26.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.