Totul despre procesul de albire a dintilor

By | martie 31, 2015

Procesul de albire a dintilor aduce dintii la culoarea initiala, naturala si ajuta la indepartarea petelor aparute de-a lungul timpului. Albirea dintilor este printre cele mai populare si utilizate proceduri cosmetice dentare, deoarece culoarea acestora poate uneori sa ajunga la o nuanta mai deschisa decat culoarea naturala, iar o dantura alba transmite sanatate si frumusete.
Albirea dintilor este parte dintr-un proces si nu o tehnica executata o singura data, daca doriti ca efectul sa fie unul de durata.
Stratul exterior dintilor, numit smalt, reflecta dispersia luminii pe email combinat cu culoarea dentitei de dedesubtul acestuia. Genele fiecarui om influenteaza foarte mult culoarea dintilor pe tot parcursul vietii, precum si grosimea smaltului si netezimea acestuia. Un strat mai subtire permite reflectarea dentinei mai bine, iar procedura de albire este cea care duce la acest rezultat.
Cele mai frecvente motive pentru utilizarea procedurilor de albire a dintilor sunt marcate de consumul de tutun si a lichidelor de culoare inchisa, precum cafeaua. De asemenea, inaintarea in varsta este un alt motiv pentru ca aceasta procedura sa fie una necesara pentru o dantura sanatoasa.

Printre cauzele aparitiei petelor dentare mai putem enumera si expunerea la prea mult fluor, precum si utilizarea antibioticelor.
Inainte de a efectua procesul de albire a danturii dumneavoastra trebuie sa stiti ca trebuie sa aveti dantura sanatoasa, sa nu fie prezente cariile, deoarece facand astfel va veti pune in pericol sanatatea dintilor afectati, intrucat in urma procesului de albire dentara acestia pot deveni mai sensibili si durerosi.
Pentru a beneficia de un tratament corect al albirii si tratarii dintilor trebuie sa apelati la cabinet stomatolog sector 3, pentru mai multe detalii despre acest cabinet puteti consulta pagina online: www.cabinetstomatolog.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.