Ultimele aparitii pe piata camerelor foto

By | octombrie 8, 2014

Ultimele aparitii pe piata camerelor foto aduc o generatie noua de camere ce ofera un zoom impresionant, caracteristici creative de captare a imaginilor pentru a inspira la realizarea infinita de fotografii si filmari. Cu un zoom optic impresionant de 42X si 30X noua camera foto Canon Power Shot SX 520 HS si Power Shot SX 400 IS promoveaza o imagine high – quality si unelte de editare foto inedite pentru a putea satisface nevoile variate ale utilizatorilor sai.

La 29 iulie 2014 a avut loc lansarea acestor doua modele noi Canon Power Shot SX 520 HS si Canon Power Shot SX 400 IS, in New York, doua camere compacte cu un super zoom, create pentru a le oferi utilizatorilor versatilitatea si nevoia de a captura imagini ale subiectilor care se afla la o distanta mare de ei, aceste camere avand un pachet complet de caracteristici si trasaturi care vor satisface si cel mai exigent utilizator.

Prin aparitia acestor doua noi modele, scopul celor de la Canon a fost acela de a le oferi oamenilor pasionati de fotografie uneltele de captat imagini de care aveau nevoie pentru a putea imortaliza acel moment care i-a inspirat atat de mult. Trasaturile si caracteristicile cu care vin insotite aceste doua modele ii ajuta pe utilizatori sa produca imagini si videouri de o foarte mare calitate  si asta cu foarte mare usurinta, putand captura cele mai creative cadre.

Acestea au incorporat un zoom optic de 42X si are inclusa si o caracteristica de stabilizare a imaginii, ideala pentru familiile active care isi doresc sa poata captura instant imagini din timpul partidelor de fotbal sau serbarilor celor mici. Astfel de aparate foto, camere video dar si alte informatii pot fi usor accesate pe site-ul Digiland.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.