Upgrade-uri pentru un computer

By | aprilie 28, 2018

In trecut, un calculator nou putea costa la fel de mult ca o masina ieftina. Cu toate acestea, astazi, costul unui computer nou a scazut si in functie de ceea ce aveti nevoie, se poate justifica achizitia unuia nou sau second hand. Chiar daca alegeti varianta second hand, este important sa stiti ca aveti posibilitatea de upgrade, obtinand astfel un calculator performant cu bani putini.

Actualizarile se pot face la mai multe niveluri. Un upgrade la nivel de memorie poate ajuta performanta generala a computerului. Cresterea memoriei computerelor poate contribui la cresterea vitezei sale de lucru, ajuta la timpul de incarcare si de procesare a informatiilor. Daca calculatorul dumneavoastra are mai putin de 1 GB memorie, un upgrade ar putea avea un impact major asupra functionarii sale.

Daca folositi computerul pentru jocuri, o placa video actualizata poate fi una dintre cele mai bune upgrade-uri pentru acesta. Cu noile imbunatatiri veti beneficia de grafica si imagina mult mai bune. Adaugarea unei noi placi video este de obicei o actualizare usor de facut si este mult mai ieftina decat achizitia unui computer nou.

Desi un nou afisaj nu imbunatateste performanta unui computer, prin adaugarea unui afisaj LCD sau prin cresterea dimensiunii afisajului, utilizarea calculatorului poate fi mai placuta.

In trecut, actualizarea hard disk-ului era una dintre cele mai populare practici. Cu toate acestea, hard-urile actuale sunt atat de mari incat utilizatorii nu-l pot folosi pe tot. In cazul in care nu mai aveti spatiu suficient si nu sunteti multumit de performanta, adaugarea unui nou hard disk este o actualizare ieftina si deseori destul de simpla.

Calculatoare refurbished online | calculator-ieftin.ro

In afara de recomandarile de mai sus, daca va ganditi sa faceti alte upgrade-uri, cum ar fi unitatea centrala, placa de baza, placa de sunet sau modemul, mai degraba veti economisi bani cumparand un model actual din multele calculatoare second hand sau refurbished disponibile pe site-ul https://calculator-ieftin.ro/. La preturi bune si consultanta de calitate, mai degraba merita sa investiti eficient in calculatoare refurbished, decat in componente care s-ar putea sa nu functioneze eficient intr-un cadru vechi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.