Experienta touchscreen cu laptopuri performante

By | aprilie 30, 2018

In era tehnologiei touchscreen, tabletele au facut minuni in ceea ce priveste fotografiile sau vizionarea de clipuri. Cu toate acestea, un touchscreen fara tastatura este dificil de gestionat atunci cand aveti de lucrat in diverse scopuri. In acele momente, veti avea nevoie de ceva mai puternic si mai versatil. Atunci cand descoperiti adevarata valoare a unui laptop cu touchscreen, chiar veti avea nevoie de putin ajutor pentru a decide care ar fi cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Microsoft Surface Book este in topul laptopurilor cu touchscreen pentru ca poate oferi o experienta diferita de oricare alta. Cu un procesor Intel Core i5, 8 GB de memorie RAM si 256 GB de stocare, ecranul PixelSense de 13.5 inch este un laptop incredibil de atragator si bogat in caracteristici. Construit pentru a functiona atat cu software profesional, cat si pentru a oferi relaxare dupa munca, laptopul include 12 ore de viata a bateriei, fapt ce va permite sa lucrati de oriunde fara a avea grija de acumulator. Ecranul PixelSense ofera un aifsaj cu rezolutie de sase milioane de pixeli, uimitor si sensibil, cu standarde inalte ce provoaca si alti producatori sa-si imbunatateasca produsele.

Microsoft domina spatiul laptopului touchscreen cu Surface Pro, care este alimentat de un procesor Intel Core i5, 8 GB memorie RAM si hard de 256 GB.

In timp ce majoritatea il numesc un dispozitiv 2 in 1, acesta are 3 moduri unice de functionare: modul Laptop ce utilizaza kickstand si tastatura detasabila, modul Studio ideal pentru scris si desen si modul Tablet pentru utilizare media.

Tot in topul celor mai bune laptopuri touchscreen se afla Lenovo Yoga 710 care este alimentat de un procesor Core i5, 8 GB memorie RAM si un hard disk SSD de 256 GB, astfel incat ofera un raport excelent de calitate-performanta-pret, facandu-l un dispozitiv de valoare. Desginul 360 de grade flip-flop, ofera patru utilizari diferite: laptop, tableta, cort sau stand. Afisajul Full HD ofera un multi-touch de 10 puncte pentru controlul hands-on cu atingere, apasare si alunecare, ceea ce ofera o experienta si confort sporit.

Calculatoare second hand online | www.it-sh.ro

Daca doriti variante mai ieftine pentru dispozitive de calitate, IT-SH va ofera calculatoare sh, laptopuri, imprimante, monitoare sh, toate bine intretinute, functionale, de calitate ridicata si preturi scazute. Accesati https://it-sh.ro/ pentru a vizualiza dispozitivele existente in stoc!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.