Utilaje care ajuta într-un proiect de constructii

By | iunie 26, 2020

Atunci cand exista un proiect aprobat pentru constructia unei cladiri sau a unui spatiu industrial, primul pas este realizat. Apoi urmeaza implementarea in siguranta si conform legii a tuturor pasilor necesari. Principalele utilaje care se folosesc sunt: macaralele, nacelele, stivuitoarele si altele specifice proiectului.

Lucrul la inaltime este prezent in cadrul oricarui proiect si de aceea sunt importante utilejele de acest tip. AD UTILAJ ofera inchirieri platforme de lucru la inaltime si inchirieri macarale sau alte tipuri de utilaje. Pentru a putea cerceta gama de variante de utilaje industriale pe care le puteti inchiria, puteti accesa site-ul https://adutilaj.ro. Iata care sunt principalele utilaje care se inchiriaza in mod obisnuit pentru lucrul la inaltime si care sunt calitatile acestora:

Nacele

Nacelele sunt utilaje industriale care facliteaza lucrul la inaltime. Ele sunt platforme de lucru la inaltime diferita. Constructia acestora difera si au sisteme care sunt gandite pentru a folosi diverselor situatii. Asadar, unele dintre variantele pe care le ofera AD UTILAJ pentru lucrul la inaltime sunt nacelele diesel foarfeca si nacelele electrice foarfeca. Ele sunt gandite astfel incat sa poata sa fie pozitionate pe teren diferit. Situatiile din cadrul constructiilor implica uneori teren accidentat, iar alteori un teren de interior, o constructie pe teren lin. Asadar, nacelele sunt folosite in functie de aceste doua variante.

Macarale

Inchirierea unor macarale este indispensabila pentru constructiile civile sau industriale la inaltime. Macaralele sunt prezente pentru buna indeplinire a unor proiecte care presupun manuirea unor obiecte , ridicarea lor si rotirea in conditii de greutate mare sau la inaltime. Macaralele sunt de diverse dimensiuni si pot sa fie inchiriate conform nevoilor de moment.

Telehendler

Folosirea telehendlerului in constructii este din ce in ce mai apreciata. El este utilizat pe post de macara de multe ori. El poate sa ridice si sa manevreze diverse obiecte in functie de necesitati. Este dirijat de un specialist in acest domeniu al manuirii utilajelor industriale.

Inchirieri platforme de lucru la inaltime | inchirieri macarale | AdUtilaj.ro

inchirieri platforme de lucru la inaltime

Beneficiile inchirierii acestor utilaje pentru constrctii civile si industriale

Inchirierea utilajelor industriale este des intalnita ca solutie pentru a indeplini proiectele de constructie. Avantajele sunt legate de costurile mult mai reduse decat in cazul achizitiilor, de buna colaborare cu specialisti care au experienta, de cadrul legal bine pus la punct. De asemenea nu exista problema depozitarii unor utilaje care sunt grele si de dimensiuni generoase. AD UTILAJ va sta la dispozitie pentru orice tip de proiect.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.