World of Warcraft-PC

By | martie 20, 2017

Jocul mai este cunoscut si sub numele de WoW. Este un joc in care se intalnesc numeroase personaje controlate de jucatori care isi creeaza o astfel de lume. Acestia se pot imprietenii in joc, se pot lupta, pot construi, pot comunica, se pot lega relatii si pot forma gasti. Tinand cont de faptul ca jocul este foarte complex, numarul celor care isi doresc sa il joace este in continua crestere, chiar daca la inceput utilizatorii au intampinat probleme din cauza faptul ca platforma nu era suficient dezvoltata.

In fiecare etapa a jocului, in functie de actiunile pe care le intreprinzi, primesti itemuri, obiecte care te ajuta sa treci la urmatorul nivel, sa devii mai puternic si sa iti invingi inamicii. Insa, multi nu reusesc sa le obtina gratuit prin joc, asa ca platforma a dezvoltat posibilitatea de a le cumpara cu bani reali.

WoW este interesant si prin prisma faptului ca ai misiuni de indeplinit, iar ele devin din ce in ce mai greu de indeplinit, mai ales cand dusmanii nu intarzie sa apara. Interesant este faptul ca in Wow poti discuta mereu cu ceilalti jucatori si se formeaza o comunitate. Cand vezi cat de pasionati sunt ceilalti si, eventual, dispusi sa te ajute, o sa iti doresti sa ajungi la nivelul lor si sa ii ai ca parteneri de joc. Jocul te va prinde in magia lui deoarece este deosebit de captivant. Va trebui sa te astepti sa pierzi mult timp jucandu-l, pentru ca se poate spune ca da o dependenta placuta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.