Abcesele dentare: principalele urgente stomatologice

By | aprilie 14, 2021

Cei ce trateaza urgente stomatologice non-stop in Iancului, cum este Elveto Dent, spun ca una dintre principalele afectiuni cu care se prezinta pacientii este abcesul dentar. Abcesul este o infectie la dinti, ce a aparut din cauza bacteriilor netratate.

Pentru a nu se confrunta cu situatia in care trebuie sa se prezinte de urgenta la cabinetul stomatologic, oamenii ar trebui sa isi salveze din timpul personal pentru consultatiile stomatologice frecvente. Multumita celor de la Elveto Dent, care efectueaza tratamente in regim de urgenta, non-stop, durerile insuportabile pot disparea oricand.

Cu toate astea, tratamentul unei afectiuni deja agravate este mai dificil si costisitor, in timp ce o consultatie are pretul de doar 100 RON. In cazul in care oamenii se confrunta cu dureri suparatoare la dinti, ei au la dispozitie numarul de telefon pentru urgente pe site-ul Elveto-Dent.ro.

Clinica dentara trateaza orice tip de urgente stomatologice non stop in Iancului!

Elveto Dent se afla in imediata apropiere a statiei de metrou Iancului, ceea ce face deplasarea mult mai rapida decat cu masina, prin traficul aglomerat al Bucurestiului.

Orice durere dentara care nu dispare decat cu ajutorul medicului stomatolog, reprezinta o urgenta care necesita vizita la cabinet. Una dintre afectiunile frecvente care provoaca dureri, dar si alte simptome dificil de gestionat este abcesul dentar.

Ce este abcesul si ce simptome prezinta

Un abces dentar se poate forma si din cauza cariilor. Poate aparea, de asemenea, atunci cand un dinte a fost rupt, ciobit sau afectat in orice alt mod. Tot ce inseamna deschidere in smaltul dintelui permite bacteriilor sa infecteze. Ulterior, infectia se raspandeste pana la radacina dintelui, chiar si pana la os.

Clinica stomatologica din sector 2 | Urgente stomatologice non-stop in Iancului | Elveto-Dent.ro

urgente stomatologice non-stop in Iancului

Infectia provoaca o acumulare de puroi si durere. Cu toate ca multi oameni incearca sa stopeze durerea acasa cu analgezice, cauzele nu sunt tratate astfel. Infectia poate ramane activa si se poate chiar si raspandi rapid.  Principalele simptome ale abcesului dentar:

  • durere;
  • respiratie urat mirositoare;
  • febra;
  • disconfort in timpul masticatiei;
  • stare generala neplacuta;
  • sensibilitate dentara la cald/ rece;
  • umflarea gingiei in zona dintelui afectat.

La Elveto Dent, clinica stomatologica din sector 2, Bucuresti, medicii experimentati pot examina cu atentie dantura si gingiile, oferind diagnostice pe loc, precum si tratamente eficiente.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.