Disconfortul si durerea cauzate de hemoroizi, reduse cu ajutorul unei perne.

By | aprilie 7, 2021

Statul in sezut pentru o lunga perioada de timp, viata sedentara, alimentatia necorespunzatoare si jobul persoanelor care lucreaza la birou sau care conduc ore intregi o masina determina aparitia hemoroizilor, o afectiune care se remarca din ce in ce mai des in randul populatiei din zona urbana si nu numai, la persoane de varsta a doua, la femeile insarcinate si la alte categorii de persoane, pentru ameliorare careia este foarte importanta investitia in perna pentru hemoroizi de la Otrosan.

Ce este o perna pentru hemoroizi si ce efect are aupra organismului?

Pernele pentru hemoroizi, foarte importante pentru grabirea procesului de vindecare si pentru reducerea efectelor negative pe care le are statul pe scaun sau constipatia cronica si pentru eliminarea durerilor si disconfortului resimtit care reduc drastic calitatea vietii.

Din fericire, aceste perne pot fi comandate online din magazinele de specialitate, Ortosan.ro, pentru a aduce usurare zonei anale permite adoptarea aceleiasi pozitii de sezut pentru mai multe ore fara a pune presiune pe venele din aceasta regiune intima a corpului.

Pernele pentru hemoroizi sunt special create pentru a preveni excesul de presiune in zona rectala atunci cand pacentii stau jos pentru perioade mai lungi de timp, motiv pentru care aceste accesorii au forme speciale care permit distribuirea greutatii corpului pe o zona mai mare si pentru a oferi protectie zonei anale.

Ortosan | Perna pentru hemoroizi | Ortosan.ro

perna pentru hemoroizi

Pernele pentru hemoroizi din burete sau spuma reprezinta un ajutor perfect pentru ca au forma de inel si formeaza pe interior un cerc ce nu dispare nici dupa o perioada lunga de folosire. Aceastea sunt de obicei cele mai ieftine tipuri de perne pentru hemoroizi, motiv pentru care pacientii ar trebui sa le acorde o sansa sa vada daca li se potriveste necesitatilor corpului.

Modelele de perne pentru hemoroizi gonflabile sunt produse care se pot transporta usor, umfla usor si care permit intimitatea utilizatorilor. Pentru a evita discutiile pe acest subiect, pacientii pot folosi acest tip de perne gonflabile care sunt greu de sesizat, dar nu intotdeauna reprezinta si solutia potrivita in acest sens.

O perna pentru hemoroizi buna din oferta Ortosan se va dovedi o solutie adecvata pentru pacientii care sufera de aceasta afectiune si care doresc prevenirea inrautatirii starii de sanatate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.