Avantajele serviciului de transport la aeroport din parcarea privata

By | iunie 15, 2018

In ziua de azi, cand majoritatea familiilor detin cate o masina proprietate personala, problema locurilor de parcare a devenit din ce in ce mai stresanta. Acest lucru este valabil mai ales pentru soferii care pleaca in strainatate intr-o scurta vacanta sau intr-un concediu, merg pana la aeroport cu masina si intentioneaza sa se intoarca acasa tot cu masina insa nu au unde sa o lase pe toata perioada. Acum exista servicii de parcare pe termen lung la aeroport Bucuresti unde proprietarii isi pot lasa bijuteria pe patru roti pe mainile specialistilor https://park4fly.ro/. Masina este monitorizata in parcarea privata langa aeroport Otopeni si posibilitatile producerii unor incidente sunt minime.

De ce serviciul de transfer aeroport privat este necesar? | parcare pe termen lung la aeroport Bucuresti park4fly.ro

parcare pe termen lung la aeroport Bucuresti

In primul rand, pentru ca parcarea se afla la aproximativ un kilometru de aeroport si nimeni nu trebuie sa mearga atata drum cu bagaje, indiferent de conditiile meteo de afara. Clientii nici nu trebuie sa solicite acest serviciu care le va fi oferit in mod gratuit pentru a ajunge in timp util inainte de decolare.

In plus, acest serviciu este asigurat de personal cu experienta. Cu alte cuvinte, clientii vor fi transportati de catre un sofer cu experienta catre aeroport care stie foarte bine drumul si nu parcurge mai mult de cateva minute pana la destinatie. Apeland la acest serviciu, clientul isi va manifesta apoi multumirea si va reveni ori de cate ori se va decide sa mai faca o calatorie in strainatate.

Serviciile de parcare pe termen lung nu necesita acte si contracte stufoase, ci doar cateva precizari si semnaturi si totul este gata! Pe toata durata concediului clientul va sta linistit stiind ca masina lui este mai in siguranta decat daca ar fi ramas acasa. Daca nu este convins, poate consulta imaginile online prin intermediul aplicatiei. Asadar, parcarea pe o durata indelungata in cadrul unei locatii special amenajate in acest sens reprezinta cea mai eficienta si la indemana solutie, eliminand un stres suplimentar de care nimeni nu are nevoie in concediu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.