Cauzele producerii accidentelor rutiere

By | iunie 18, 2018

Bine stim ca pentru a conduce o masina avem nevoie de o multime de abilitati printre care se numara si atentia distributiva, viteza de reactie, capacitatea de anticipare si de a lua decizii in timp scurt. Toate acestea sunt importante, nu putem spune ca este un sofer bun cel care este doar atent dar nu reactioneaza cand este cazul sa o faca. Un sofer bun este intruchiparea unui cumul de abilitati si competente pe care si le exercita atunci cand este la volan.

Multe dintre accidente au loc din cauza neatentiei, de fapt, cele mai multe accidente au loc din aceasta cauza. Un studiu recent a dezavaluit prin rezultatele sale ca, aproximativ 62% dintre accidente se intampla din cauza neatentiei, 12% au loc din cauza utilizarii telefonului mobil, 8% din cauza alcoolemiei din sange, 7% din cauza interesului pentru evenimente, obiecte sau persoane din afara masinii, 5% din cauza conversatiilor cu ceilalti pasageri, 2% din cauza ca soferii folosesc sau cauta un obiect pierdut prin masina, 2% din cauza ca soferii mananca sau beau ceva, 1% din cauza prezentei unui animal de companie in masina.

Indiferent de cauza producerii accidentelor, victimele au dreptul sa primeasca despagubiri din partea asiguratorilor sau a persoanelor vinovate de producerea accidentului. Intocmirea dosarului de probe si analiza lui sunt lucrurile care stau la baza unei despagubiri corecte. De multe ori, victima este prinsa in procesul de recuperare fizica si psihica, dar si cu reparatiile si imbunatatirile ce trebuie aduse masinii, asfel incat timpul care ramane pentru se ocupa de problema despagubirilor este foarte limitat.

www.DespagubiriPentruVatamari.ro | Asiguram profesionalism, seriozitate, discretie, performanta!

In ceea ce priveste acest aspect, echipa Despagubiri Pentru Vatamari este in masura sa se ocupe cu dosarele de despagubiri. Dupa ani de experienta in domeniu, despagubirile materiale dupa accidente rutiere sau de munca, nu mai reprezinta o necunoscuta pentru aceasta echipa cu specialisti bine pregatiti. Accesand http://www.despagubiripentruvatamari.ro/ aflati cum puteti beneficia de ajutor specialist in ceea ce priveste recuperarea de despagubiri RCA sau de alta natura!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.