Avantajele si dezavantajele detinerii sau inchirierii unei masini

By | august 26, 2014

Cumpararea unei masini sau inchirierea uneia, are atat avantaje cat si dezavantaje. Linistea sufleteasca pe care ti-o ofera detinerea unei masini proprii este grozava dar stresul platii facturilor necesare intretinerii lunare ale unei masini sau ale reparatiei acesteia pot fi extrem de neplacute. Masinile inchiriate sunt grozave pentru cei ce calatoresc in interes de serviciu, dar si pentru cei ce isi doresc sa plece cu familia sau prietenii in vacante si excursii si isi doresc sa poata avea o masina de teren sau un model mai nou, pentru a avea parte de cele mai multe beneficii si avantaje de pe urma calatoriei de afaceri sau a vacantei cu familia.

Avantajele inchirierii unei masini este ca acestea sunt de incredere. Cele mai multe masini care sunt date spre inchiere sunt masini noi, care inca dispun de garantia data de fabrica ce le-a construit. Ceea ce inseamna ca acestea sunt in conditii foarte bune, sigure, si orice reparatie le-ar fi necesara va fi suportata de catre fabricant atat timp cat inca se afla sub garantie. Costurile de inchiriere ale unei masini sunt mult mai scazute in comparatie cu costurile pe care le presupune detinerea unei masini proprii, in plus cu o masina inchiriata nu te intereseaza de aceste cheltuieli de intretinere sau de reparatie.

Atunci cand cumperi o masina in mod automat valoarea acesteia scade si din start o anumita suma pe care ai platit-o pentru aceasta, ai pierdut-o in momentul in care ai iesit cu ea pe poarta reprezentantei. Iar acest lucru nu se va intampla niciodata cu o masina inchiriata. In acest sens firma WLC Rent, ofera posibilitatea de servicii de rent a car Bucuresti si rent a car Aeroport Otopeni, modele si tipuri variate de masini, la preturi accesibile si usor de inchiriat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.