Cadoul perfect pentru un bibliofil – Recomandam carti cu autograf!

By | septembrie 3, 2020

De multe ori, alegerea cadoului perfect devine dificila, in special cand este vorba de persoane pe care nu le cunoastem atat de bine. Anticariatul de carti online, Printre Carti, dispune de o intreaga colectie de carti cu autograful autorilor. Acum puteti alege un cadou special care cu siguranta va fi apreciat! Cautarea a luat sfarsit!

Anticariatul www.printrecarti.ro dedica o lunga serie de carti cu semnatura autorului, ceea ce le transforma in exemplare unice pentru colectia oricarui iubitor de carti.

Ce recomanda cei de la PrintreCarti?

Categoria de carti cu autograf se mai imparte la randul ei in doua subcategorii:

Apartinand autorilor romani: Orgueil insens, Mihail Drumes (1948), Aventuri solitare, Octavian Paler, O istorie polemica si antologica…, Eugen Barbu, Tratat de inspiratie, Marin Sorescu, Arta si stiinta, Solomon Marcus, Bucurestiul. Chinurile si facerea, Robert Turcescu.

Apartinand autorilor straini: Doch es wird Herbst, Anton Sollner, Ritratii e disegni storici, Luigi Russo, Dead stars, Louis Philips, De la tradition theatrale, Jean Vilar, Zwischen Wellen und Wind, Franz Remmel, Sous le tresor, Paul Miclau.

Carti cu autograf | Anticariat de carti online | PrintreCarti.ro

carti cu autograf

Caror tipuri de oameni li se potriveste un astfel de cadou?

Viata de zi cu zi ne aduce oameni frumosi care graviteaza in jurul existentei noastre. Oameni cu aceleasi interese si valori, oameni buni, oameni care apreciaza lucrurile simple. Fie ca este vorba despre un profesor respectabil din anii de facultate, despre un prieten plecat de mult timp peste hotare care isi pretuieste patria si constiinta culturala, fie ca este vorba de un apropiat care devoreaza zilnic capodopere ale literaturii romane si straine, o carte cu autograful autorului le va aduce zambetul pe buze.

Potrivit celor de la Printre Carti, o carte semnata de autorul sau impresioneaza prin simplitate si prin bun gust; nu intotdeauna cadourile din spatele vitrinelor, ce afiseaza preturi extravagante sunt cele mai potrivite. Este timpul sa privim putin dincolo de material: esenta unui cadou oferit nu reiese din valoarea materiala, ci din amprenta pe care acesta o insufla cititorului si din reactia starnita.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.