Cartea in format electronic vs. cartea clasica

By | mai 6, 2019

Lumea este intr-o continua evolutie, iar tehnologia este primul domeniu vizat. Din ce in ce mai multe descoperiri tehnologice determina oamenii sa isi modifice stilul de viata si preferintele. De exemplu, unele persoane au renuntat la cartile din biblioteca in favoarea cartilor in format electronic. Aceste carti nu ocupa spatiu fizic, sunt mult mai usor de accesat, de procurat si de citit si reprezinta varianta moderna pentru cititorii impatimiti.

Pentru cei care prefera e-book-urile si doresc sa renunte la cartile vechi din biblioteca exista cumparatori de carti vechi, cum sunt cei de la www.anticariat-carti.com. Acestia merg acasa la clienti, evalueaza cartile, fac o oferta de pret si daca aceasta este acceptata, cartile ajung la anticariat. Ulterior, noului spatiu liber din biblioteca i se poate oferi o alta utilitate, iar cartile vor ajunge de la anticariat in mainile celor care inca prefera varianta clasica. Anunturi de tipul “cumpar carti vechi” intereseaza din ce in ce mai multe persoane al caror scop este sa scape de zecile de volume pe care se asterne praful si pe care nu le mai rasfoieste nimeni.

De ce unii oameni prefera e-book-urile

Din cele mai vechi timpuri, cartea este considerata o metoda de transmitere a ideilor si a informatiilor. Fie ca este vorba de carti de beletristica, de carti cu o anumita tematica sau dintr-un anumit domeniu, aceasta modalitate de pastrare a informatiilor a fost si ramane in continuare capabila sa ofere oamenilor acces catre o noua lume.

In ultimul timp, noile descoperiri tehnologice si aparitia gadget-urilor, a telefoanelor smart, tabletelor si e-book reader-elor, ofera cititorilor acces la un volum mult mai mare de informatii, fara a fi nevoie sa isi incarce biblioteca, locuinta sau geanta cu carti clasice, care sunt mai voluminoase.

Pentru ca oamenii au descoperit ca e-reader-ele sunt o investitie profitabila pe termen lung, renunta la cartile clasice pe care le vand la anticariat, chiar daca sunt mai noi si nu din colectii foarte vechi. Cartile in format electronic nu ocupa mult spatiu, sunt mult mai accesibile, mai ieftine, unele pot fi chiar descarcate in mod gratuit si pot fi sterse imediat dupa lecturare.

Cumpar carti vechi – plata pe loc | cumparatori de carti vechi | www.anticariat-carti.com

cumparatori de carti vechi

In timp ce traditionalistii sustin ca o carte electronica nu poate tine locul unei carti clasice, cei care au un stil de viata modern prefera sa renunte la cele din urma, apeland la o echipa de cumparatori de carte veche.

Cartile electronice sunt usor de transportat si cititorii entuziasti le pot citi oriunde, cu conditia sa aiba e-reader-ul incarcat, indiferent de ora de zi si din noapte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.