Carti ce trebuie citite macar o data in viata

By | august 7, 2018

Fiecare om are dorintele sale cu privire la ce ar vrea sa faca sau cum ar dori sa-si petreaca timpul. Sunt unii oameni care traiesc si se ghideaza dupa listele pe care si le fac atent cu privire la rutina zilnica, dar si la locurile ce trebuie vizitate, cartile ce trebuie citite sau filmele care trebuie vizionate neaparat intr-o viata.

Pentru ca sarcina alegerii cartilor sa fie mai usoara, echipa Anticariat Online propune cateva titluri care trebuie neaparat trecute in lista!

cumpar carti de orice fel

Viata lui Pi de Yann Martel creioneaza avetura prin care trece un tanar. Dupa scufundarea unei nave de marfa, doar o barca solitara ramane de izbeliste pe marele Pacific albastru si salbatic. Singurii supravietuitori din epava sunt un baiat de 16 ani pe nume Pi, o hiena, o zebra ranita, un urangutan si un tigru regal bengalez. Aventurile prezentate in roman sunt mult si demne de a fi citite la orice varsta.

Jocurile foamei de Suzanne Collins este o trilogie despre care, odata citita, nu mai conteneste nimeni a povesti. Pe paginile acestei carti este relatata povestea unor tineri americani care sunt rapiti de langa familiile lor si obligati sa lupte pentru viata intr-un show televizat si urmarit cu pasiune de telespectatori. Doar unul din 24 de tineri va avea sansa sa se intoarca acasa din nebuna cursa pentru supravietuire. Cine doreste suspans, trebuie neaparat sa citeasca aceasta serie de cartie.

Cartea Vanatorii de zmeie scrisa de Khaled Hosseini descrie povestea de neuitat, inimaginabila a prieteniei dintre un baiat bogat si fiul servitorului tatalui sau. Totul se desfasoara in Afganistan, intr-un moment tensionat si crucial al schimbarii si distrugerii. Este o poveste puternica despre prietenie, puterea cititului, pretul tradarii si posibilitatea de rascumparare. Imediat dupa publicarea, aceasta carte a fost iubita si savurata de milioane de cititori.

Daca ati citit aceste carti sunteti mai bogati, daca doriti ca si altii sa le citeasca, atunci le puteti vinde. Cumpar carti pentru anticariat, asa ca daca doriti ca si altii sa simta emotiile pe care dumneavoastra le-ati simtit citindu-le, nu ezitati sa le vindeti. Cumpar carti de orice fel, deci nu va ingrijorati ca nu aveti ce vinde. Accesati http://www.anticariat-carti.com/ pentru a afla mai multe detalii!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.