Cauti un scaun wc de camera? Magazinul Ortopedic iti ofera cele mai potrivite variante!

By | aprilie 30, 2021

Varstnicii, dar si persoanele care au o mobilitate redusa si se deplaseaza foarte greu apeleaza la un scaun wc de camera, deoarece isi doresc sa aiba toaleta aproape. Cu ajutorul acestui dispozitiv medical, oamenii cu diverse probleme de sanatate isi pot face nevoile in camera, evitand astfel mersul la toaleta. Pentru o persoana cu dizabilitati, un scaun wc de camera este cea mai buna solutie.

Cei interesati de achizitionarea acestui dispozitiv, pot intra pe site-ul www.magazinulortopedic.ro pentru a analiza toate ofertele. De pe acest site se pot achizitiona si alte dispozitive medicale, la preturi foarte bune, cum ar fi un fotoliu rulant, un cadru ortopedic si multe altele.

Care sunt avantajele unui scaun wc de camera?

Usurinta cu care este folosit este principalul avantaj pentru care persoanele cu dizabilitati achizitioneaza acest dispozitiv. Scaunul tip wc de camera este adesea achizitionat de cei care au anumite afectiuni ce nu le permit sa se miste foarte bine, dar si de cei care au o instabilitate accentuata.

Un alt avantaj al scaunului tip wc este ca dimensiunile sale ii permit sa fie pozitionat oriunde. Magazinul Ortopedic pune la dispozitia clientilor sai scaune in diverse dimensiuni, asa ca persoanele cu dizabilitati au posibilitatea de a-si gasi modelul potrivit. Exista scaune pliabile, ceea ce inseamna ca acestea pot fi tinute intr-un anumit colt al camerei atunci cand nu sunt utilizate. De asemenea, avand posibilitatea de a se plia, scaunul poate fi transportat oriunde.

Scaun wc de camera | Fotoliu rulant | MagazinulOrtopedic.ro

scaun wc de camera

Scaunul tip wc se intretine foarte usor. Daca este utilizat pe termen lung, este nevoie de o curatare speciala, la un anumit interval de timp. In general, se foloseste un sac menajer pentru a simplifica igiena zilnica. Dupa utilizare, se va inlocui foarte simplu sacul.

Foarte multi medici recomanda pacientilor cu dizabilitati utilizarea scaunelor tip wc pentru a le usura stilul de viata. Aceste dispozitive ofera siguranta si foarte mult confort. Achizitionarea lor necesita multa atentie, astfel incat persoanele in cauza sa poata beneficia pe deplin de dispozitivul medical. Optand pentru un scaun wc pentru o persoana care nu se poate deplasa, riscul accidentarii va fi redus.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.