Motive care te vor convinge sa alegi o canapea la comanda!

By | mai 6, 2021

O canapea la comanda va satisface, cu siguranta, toate asteptarile clientului. Va indeplini in totalitate functiile unui produs perfect si va avea exact aspectul vizual dorit de client.

Atunci cand nu stiu cum sa aleaga cea mai buna canapea, de multe ori oamenii cumpara primul produs care le este la indemana. Cum ar arata, insa, acea canapea personalizata, ce raspunde concret nevoilor si are design-ul mult visat? Toate acestea sunt posibile cu ajutorul serviciilor de personalizare puse la dispozitie de fabricile de mobilier.

Canapele ieftine, dar calitate superioara? Este posibil, colaborand cu specialisti. Unii dintre acestia sunt reprezentantii site-ului CasaEduard.ro, care pun la dispozitie o oferta cuprinzatoare si variata de canapele, cu posibilitatea personalizarii anumitor caracteristici ale acestora.

4 avantaje de care se bucura cel ce cumpara o canapea la comanda!

  • Dimensiunile dorite

Acest aspect este foarte important, deoarece nu toate camerele de zi au aceeasi dimensiune, ceea ce inseamna ca nu fiecare model de canapea se incadreaza perfect in spatiul disponibil. Este posibil sa existe acel model de canapea care masoara dimensiunile potrivite si respecta design-ul visat de client, insa cautarile pot deveni stresante si solicitante. Cand oamenii vor sa se asigure ca obiectul de mobilier se va incadra spatiului, personalizarea este serviciul pe care il cauta!

  • Numar de locuri potrivit

Nu de putine ori oamenii au ales o canapea din magazin fara a se gandi cate persoane o vor folosi in fiecare zi. Va fi prea mare, ceea ce inseamna ca ocupa inutil spatiu? Va deveni „prea mica” in cativa ani? Cu o canapea personalizata, clientul decide numarul de locuri pe care-l va avea. Pentru o familie numeroasa, canapeaua trebuie sa aiba cel putin 4 locuri, in timp ce un cuplu se va multumi cu 2-3 locuri.

Canapele ieftine | Canapea la comanda | CasaEduard.ro

canapea la comanda

  • Stilul preferat

Un aspect fundamental al canapelei este design-ul. Exista mai multe caracteristici ce pot fi luate in considerare din acest punct de vedere: tapiteria, culoarea, detaliile de lux.

  • Varietate de optiuni

Clientul isi doreste fie o canapea relaxanta, cu sezlong, fie una de colt? Cu siguranta atunci cand observa intr-un magazin mai multe tipuri de canapele, exista elemente pe care le-ar prefera din fiecare model. Canapelele la comanda pot cuprinde toate elementele stabilite de client, rezultatul fiind cel visat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.