Ce dictionare sa cauti in anticariat PrintreCarti la inceput de an scolar?

By | decembrie 17, 2019

Unul din cele mai importante elemente din viata unui elev este dictionarul, iar modelele mai noi sau mai vechi pot fi gasite in oferta celui mai cunoscut anticariat Printre Carti cu adresa online PrintreCarti.ro. Daca in librarii, dictionarele pot costa cateva zeci de lei, in anticariat acestea costa de la cativa lei pana la cativa zeci de lei.

Achizitionarea rechizitelor pentru inceput de an scolar trebuie sa coincida cu achizitionarea atlaselor, enciclopediilor si dictionarelor. In fiecare casa unde exista un copil de scoala trebuie sa existe si cateva dictionare, parintii nu se pot baza exclusiv pe dictionarele online care, intr-adevar, sunt mult mai usor accesibile.

In aceste dictionare, de cele mai multe ori, sensurile cuvintelor sunt vagi iar copilul nu depune niciun fel de munca pentru a gasi raspunsul pe care il cauta. Copiii trebuie sa fie indrumati sa foloseasca dictionarele clasice, astfel incat sa se descurce mai bine la examene si nu numai din acest motiv.

Anticariat Printre Carti ofera parintilor cu copiii la scoala o oferta impresionanta de dictionare

Pentru ca mediul online este din ce in ce mai accesat, pentru ca foarte multi tineri doresc sa cunoasca tainele din acest domeniu, reprezentantii anticariat Printre Carti ofera parintilor posibilitatea de a le face cel mai frumos cadou de inceput de an scolar copiilor, si anume un dictionar de informatica, un volum util pentru incepatori si specialisti, un volum ce se adreseaza elevilor, studentilor, profesorilor, dar in egala masura oricarei persoane ce foloseste calculatorul.

Dictionarele vechi de sinonime, antonime si paronime sunt la fel de importante pentru elevii care trebuie sa dea examenul de capacitate si trebuie sa stapaneasca foarte bine cunostintele legate de vocabularul limbii romane. Dictionarele de acest tip sunt instrumente foarte eficiente de invatare si ii vor ajuta pe cei mici sa isi dezvolte vocabularul in mod semnificativ.

Anticariat Printre Carti | PrintreCarti.ro

Anticariat Printre Carti

Nu in ultimul rand, dictionarul explicativ al Limbii Romane, sau DEX-UL asa cum mai este denumit, este un instrument de invatare foarte important ce nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. DEX-ul prezinta sensul unor cuvinte si a unor expresii, originea acestora, si ii ajuta pe copii sa stapaneasca mai bine limba romana.

Din oferta Anticariatului Printre Carti nu lipsesc nici dictionarele de limba engleza, franceza, de alte limbi straine, precum si dictionare ilustrate pentru cei mici, dictionare vechi pentru cei mari si dictionare practice pentru cei care se initiaza intr-un anumit domeniu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.