Cele mai accesibile proceduri de intretinere de care sa tineti cont

By | mai 16, 2018

Daca detineti un vehicul, stiti ca ingrijirea acestuia poate fi destul de costisitoare. Cu toate acestea, fiecare intretinere pe care o efectuati este esentiala si nu trebuie niciodata trecuta cu vederea. Daca aveti o lista lunga de aspecte care necesita intretinere si nu sunteti sigur de unde sa incepeti, iata cateva dintre cele mai ieftine interventii si imbunatatiri pe care le puteti aduce masinii.

Inlocuiti stergatoarele! Poate fi periculos sa conduceti in ploaie daca masina nu este pregatita corespunzator. Tineti minte ca stergatoarele nu au o viata prea lunga de aceea trebuie schimbate periodic. Daca acestea sunt uscate, crapate sau fragile, fiti sigur ca trebuie inlocuite inainte de a va porni la un drum lung. Achizitia unui nou set de stergatoare nu este costisitoare, de aceea nu merita riscul de a pleca la drum cu cele vechi!

Schimbati uleiul! Schimbarea acestui fluid este esentiala si nu trebuie niciodata trecuta cu vederea. Consultati manualul de utilizare al masinii pentru a determina frecventa ideala pentru schimbarea acestuia. Daca nu va amintiti de ultima data cand a fost schimbat, atunci este clar ca ar trebui sa achizitionati un ulei nou si sa-l inlocuiti pe cel vechi cat mai curand posibil!

Reglati presiunea anvelopelor! Presiunea adecvata a pneurilor este o conditie absolut necesara pentru o calatorie in siguranta. Daca anvelopele sunt prea umflate sau dezumflate, vehiculul nu va functiona la niveluri optime. De fapt, chiar si presiunea inegala in roti poate duce la explozii, ceea ce nu este deloc placut, mai ales cand porniti la drum lung.

Spalati masina! Daca masina nu este curatata periodic, vopseaua va incepe sa se deterioreze. Spalarea este una dintre cele mai ieftine investitii in intretinerea automobilului, pe cand deteriorarea vopselei, poate fi una dintre cele mai costisitoare investitii. Pe langa ca este o interventie accesibila, dureaza doar cateva minute si puteti avea o masina ca noua!

Tractari auto non-stop | alotractari.ro

Desi par nesemnificative, aceste interventii pot fi esentiale in unele cazuri. In acele situatii in care apar probleme si sunteti departe de casa, Alo Tractari are grija sa fiti in siguranta. Alo Tractari ofera servicii de tractari auto non-stop, asa ca daca intampinati probleme, nu ezitati sa accesati https://alotractari.ro/ si sa beneficiati de cele mai bune servicii de tractari auto din capitala!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.