Indicatori cheie pentru conducerea unei masini necunoscute

By | mai 18, 2018

Cu siguranta ati avut acces la masina unui prieten si ati putut constata cat de diferita este fata de a dumneavoastra si cat de diferit se conduce. Multi oameni experimenteaza acelasi sentiment atunci cand inchiriaza o masina pe care nu o cunosc. Iata cateva indicii de care sa tineti cont data viitoare cand veti conduce o alta masina decat cea personala!

Daca inchiriati o masina de tip sedan, amintiti-va ca portbagajul se intinde putin in afara lunetei, spre deosebire de hatchback unde portbagajul se termina cu luneta. Acest lucru este important mai ales cand dati cu spatele pentru a aprecia corect distanta.

Multi oameni iubesc sa conduca masini cu tractiune 4WD deoarece le ofera o experienta diferita. Aceasta inseamna ca are tractiune integrala selectabila. Daca inchiriati o asemenea masina, luati in considerare si schimbarea de vizibilitate, mai ales cand vine vorba de dat cu spatele. De asemenea, este important sa va ganditi la marimea masinii atunci cand cautati un loc de parcare.

Daca sunteti obisnuit cu o masina ce are cutie de viteze automata, trecerea la una cu o cutie manuala va fi diferita, mai ales daca opriti in rampa. Utilizati frana de mana daca simtiti ca nu puteti tine lucrurile sub control. Exact acelasi lucru se poate intampla daca in mod obisnuit conduceti o masina ce este dotata cu o cutie de viteze automata si inchiriati una cu schimbare manuala. Intai de toate, trebuie sa va obisnuiti cu folosirea ambreiajului. Veti putea conduce eficient daca folositi piciorul drept pentru acceleratie si frana si piciorul stang pentru ambreiaj.

In timp ce toate vehiculele vin cu instrumente si butoane standard, in functie de model, fiecare poate avea un insemn grafic diferit, o pozitie diferita si o culoare diferita. Luati-va timp sa inspectati toate elementele pentru a nu fi confuz cand va aflati in trafic.

Inchirieri auto in Craiova | 0762135800 CraiovaRentaCar.ro

La We Love Cars, companie de ofera servicii de inchirieri auto in Craiova, fiecare client beneficiaza de un instructaj initial astfel incat toate confuziile sa fie eliminate. Pentru a eficientiza timpul petrecut cu formalitatile inchirierii, echipa WLC rent a car in aeroportul din Craiova recomanda sa accesati https://craiovarentacar.ro si rezervati modelul dorit. Indiferent de situatie, veti beneficia de instructajul adecvat pentru a putea conduce in siguranta!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.