Cele mai spectaculoase destinatii de vacanta pentru un city break

By | octombrie 9, 2018

Departe de agitatia vietii urbane, turistii pot petrece un weekend in peisajul accidentat si salbatic al regiunii Mayo, pe coasta de vest a Irlandei. In ciuda ocuparii a aproape 6.000 de kilometri patrati, Mayo are o populatie de mai putin de 140.000 de locuitori. In schimb, cel de-al treilea cel mai mare comitat al Irlandei este acoperit de plaje cu nisip, munti si lacuri largi si deschise. Una dintre cele mai placute activitati este pur si simplu de a conduce in jurul tarii si de a admira peisajul spectaculos.

In ultimii ani, Bruges (sau Brugge) a devenit o destinatie de weekend populara pentru calatorul european, si pentru un motiv bun. Mandru sa fie o relicva a trecutului, acest frumos oras s-a schimbat in arhitectura inca din secolul al XVIII-lea. Este definit de canalele sale florale si de podurile albe care strabate orasul, in timp ce strazile pietruite si aleile ciudate sunt inconjurate de cladiri istorice. O astfel de cladire este turnul Belfry; un turn cu clopot medieval care gazduieste mostenirea ingrozitoare a personajului lui Brendan Gleeson in hit-ul numit la Hollywood In Bruges.

Lagos poate sa nu fie alegerea evidenta pentru o evadare de weekend, dar pentru calatorul activ ar putea fi ideal. Desi temperaturile nu ajung, in general, la mai mult de 20 de grade, exista zile insorite si oportunitati pentru activitati in aer liber. Exista, de asemenea, o multime de oportunitati de ciclism montan de-a lungul si deasupra liniei de coasta. Bicicletele pot fi inchiriate in centrul orasului pentru o aventura de o zi.

Antibes se afla in Riviera franceza, intr-un loc plin de farmec. Desi plajele sunt abundente, iar barurile sunt arhipline, aceasta locatie are inca un farmec traditional, care este irezistibil. Turistii pot face o plimbare de-a lungul Cap d’Antibes si pot lua contact cu localnicii pentru a afla mai multe despre minunatul loc in care se afla. Cei care prefera bauturile un pic mai sofisticate, pot vizita Muzeul Absintului. Interiorul intunecat si inghesuit este tencuit cu postere cu absint. Personalul serveste o varietate de absint alb, verde si premium din meniu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.