Cum iti poti lasa masina in siguranta in parcare din Otopeni?

By | octombrie 15, 2020

In ziua de azi exista foarte multi oameni care aleg sa isi lase masina in parcare din Otopeni pe termen lung. Ei bine, pentru ca totul sa fie in regula pe toata perioada, masina trebuie sa fie bine verificata inainte. Park4Fly.ro, firma privata ce pune la dispozitia tuturor calatorilor locuri de parcare recomanda tuturor verificarea starii autoturismului, inainte de a fi lasat in parcare. In acest fel, nu exista riscul ca pasagerul sa isi gaseasca la intoarcere masina asediata de diferite probleme.

Fiind lasata in parcare de lângă aeroportul Henri Coanda, pe o perioada mai lunga de timp, masinii trebuie sa i se verifice nivelul la ulei si, bineinteles, presiunea din anvelope. Nimeni nu isi doreste ca dupa un drum destul de lung sa isi gaseasca masina cu o presiune necorespunzatoare in roti. De aceea este bine sa se verifice toate aceste aspecte.

Foarte multi calatori aleg parcarile private pe motivul ca au preturi mult mai mici, insa si parcarea aeroportului este accesibila pentru toata lumea. Mai jos vor fi prezentate cateva sfaturi rapide si foarte simple, care vor ajuta pasagerii sa economiseasca si timp, dar si bani. Bineinteles ca urmand aceste sfaturi, calatorii vor fi siguri ca masina se afla in siguranta.

Sfaturi simple si rapide pentru o parcare din Otopeni pe termen lung

In primul rand, un lucru foarte important este ca toti pasagerii sa verifice mai mereu toate serviciile oferite de aeroport. In acest fel vor putea afla, dar si beneficia de cele mai mari reduceri. In general, majoritatea parcarilor de la aeroport ofera foarte multe promotii mai ales in perioada vacantelor.

Parcare din Otopeni pe termen lung | parcare de lângă aeroportul Henri Coanda | Park4Fly.ro

parcare din Otopeni pe termen lung

In al doilea rand, un alt sfat ce trebuie urmat presupune golirea masinii de toate lucrurile de valoare din ea. Acest aspect face parte din reglementarile de siguranta. Dupa cum toti stiu, parcarile din aeroport sunt foarte mari, iar agentii de paza nu pot supraveghea fiecare masina in parte. Nu trebuie lasate obiecte de valoare ascunse in torpedou sau portbagaj.

Daca se doreste o parcare mai ieftina, pasagerii pot opta pentru programele VIP. Aici, cei care se inscriu pot beneficia de reduceri si diverse servicii, deoarece de fiecare data cand se face rezervare se acumuleaza mai multe reduceri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.