Cum poate deveni nebulizatorul prietenul micilor pacienti?

By | septembrie 20, 2022

Afectiunile respiratorii sunt foarte frecvente in randul copiilor. De multe ori, tratamentul prescris este dificil de administrat si se apeleaza la solutii inovative de tratament. Printre acestea, nebulizatoarele si-au castigat in timp popularitatea pentru eficacitatea lor in terapia bolilor respiratorii. Aerosolii reprezinta solutia nedureroasa si lipsita de disconfort in administrarea tratamentului medicamentos si in usurarea respiratiei afectate a micilor pacienti. Uneori, vederea unui dispozitiv medical si zgomotul produs de motorul acestuia ii sperie pe copii, declansand crize de plans si anxietate crescuta.

Med-Tehnica.ro vine cu o solutie potrivita pentru eliminarea oricaror temeri legate de nebulizatoare. Extrem de util atat la domiciliu, cat si la cabinetele de pediatrie, nebulizatorul in forma de jucarie sau animal poate fi de mare ajutor in tratamentul copiilor.

Prietenul copiilor cu afectiuni respiratorii

Un nebulizator prietenos cu cei mici arata ca un animal simpatic, dar este in acelasi timp un dispozitiv puternic si eficient cu care i se poate administra copilului substantele medicamentoase de care are nevoie, la recomandarea medicului. Aparatul, rezultat al inovatiei in tehnica medicala, asigura o livrare rapida si eficienta a medicamentelor. Cu ajutorul unui difuzor activ se produce un flux de aer suplimentar fata de cel furnizat de compresor, ceea ce are ca efect scurtarea timpului de nebulizare, aspect deosebit de important cand este vorba despre copii si capacitatea lor de a sta nemiscati intr-un loc.

Masca aparatului, de asemenea un personaj atragator din regnul animal, a fost conceputa pentru a contribui la impiedicarea depunerii aerosolului la nivelul ochilor.

Nebulizatoare | tehnica medicala | Med-Tehnica.ro

Nebulizatoare

Este un dispozitiv mobil, usor de manevrat, cu dimensiuni reduse, ceea ce face ca nebulizatorul sa poata fi transportat fara probleme si amplasat oriunde in apropierea sursei de alimentare cu energie electrica si intr-o pozitie convenabila pentru copil.

Dispozitivul este prevazut cu siguranta termica resetabila si are protectie termica pentru temperaturi care depasesc 130 de grade, valoarea maxima pana la care aparatul poate functiona in siguranta.

Pentru succesul unui tratament cu aerosoli al afectiunilor respiratorii ale copiilor, nebulizatorul cu design prietenos, in forma de animal, si masca aferenta asortata, asigura o folosire fara disconfort si anxietate din partea micilor pacienti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.