De ce ar trebui sa nu iti mai vinzi cartile in targuri, ci sa apelezi la anticariate?

By | octombrie 4, 2022

Targurile saptamanale, care se organizeaza in aproape orice localitate din tara, sunt frecventate de vanzatori de toate felurile, oferind astfel o mare varietate de marfuri. Chiar si carti vechi pot fi vandute in astfel de targuri, dar castigurile nu sunt unele foarte mari, o alternativa mult mai avantajoasa fiind vanzarea acestora prin intermediul anunturilor „cumpar carti in regim anticariat”.

Alegerea acestei solutii pentru vanzarea de carti este una foarte avantajoasa, care ofera numeroase beneficii celor care o aleg. Unele dintre cele mai importante beneficii sunt:

  1. Vanzarea cartilor prin intermediul anunturilor „cumpar carti in regim anticariat” se poate face chiar de acasa

Daca in cazul targurilor, vanzatorii trebuie sa isi ambaleze de fiecare data cartile pe care le vor expune in targ, iar vremea nu este mereu una prietenoasa, in cazul in care se alege vanzarea cartilor catre anticariate, aceasta poate avea loc chiar de acasa.

Anticariate precum Anticariat-Carti.com se deplaseaza adesea pana la domiciliul vanzatorului pentru a evalua, plati si ridica volumele cumparate.

  1. Pretul primit pentru cartile vandute va fi unul corect

In targuri se practica arta negocierii, astfel ca vanzatorii de carti ajung uneori sa le vanda la preturi foarte mici. In plus, de multe ori nu se cunoaste nici adevarata valoare a volumelor vandute, unele opere literare valoroase fiind vandute la preturi derizorii.

In schimb, un anticariat detine cunostintele si expertiza de a evalua toate cartile propuse spre vanzare, ceea ce va permite stabilirea unui pret corect pentru acestea.

Cumpar carti in regim anticariat | cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti in regim anticariat

La fel ca la targ, pot fi vandute orice fel de carti

Cu toate ca se poate crede ca anticariatele cumpara numai carti vechi si valoroase, in realitate, acestea cumpara carti fara sa tina cont de domeniul din care fac parte sau de anul aparitie. Tocmai de aceea unele anunturi ale acestora sunt formulate astfel „cumpar carti de orice fel”.

Prin urmare, cei care aleg aceasta alternativa de a-si vinde cartile se vor bucura de toate aceste beneficii, avand posibilitatea de a reveni la anticariat ori de cate ori au nevoie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.