Eliminarea mirosului de fum din interiorul masinii

By | august 30, 2018

Multe persoane trec prin situatii in care, indiferent de cat de mult incearca, pur si simplu nu pot elimina mirosul de fum din masina. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand interiorul masinii a fost expus la fum de tigara ani de zile. Indiferent daca ati fumat sau ati cumparat o masina in care miroase a fum, este important ca din cand in cand sa faceti tot ce e posibil pentru a elimina mirosurile neplacute impregnate in tapiterie si alte componente.

Inainte de a aplica orice agent de curatare pe orice suprafata din interiorul masinii, este important sa cititi modul de utilizare de pe eticheta si ingredientele pentru a va asigura ca este sigur si nu va provoca daune pe suprafata respectiva. Veti avea nevoie de un aspirator, aparat de curatat cu aburi, agent de neutralizare a mirosului, otet si o multime de carpe.

Este foarte important sa faceti activitatea de curatare intr-o zona bine ventilata. Acest lucru va permite o buna aerisire a interiorului dar si sa testati imediat daca ati scapat sau nu de miros. Dupa ce ati gasit un loc potrivit, incepeti prin a indeparta toata mizeria vizibila, resturi de tigara, scrum sau orice alt gunoi.

Nu ezitati sa scoateti covorasele si sa aspirati bine in fiecare colt acoperit de ele. Treceti apoi cu aspiratorul in fiecare zona a tapiteriei. Daca aceasta este din piele, este foarte important sa respectati instructiunile specifice acestui tip de material. In urma aspirarii tapiteriei, treceti la curatarea cu aburi a acesteia. Daca adaugati un detergent, cu siguranta rezultatul va fi foarte eficient atat din punct de vedere estetic, cat si in ceea ce priveste mirosul.

Porniti motorul si apoi aerul conditionat la reglaje maxime si cea mai joasa temperatura. Rulati ferestrele in jos si lasati aparatul sa functioneze si aplicati spray de neutralizare a mirosului direct in orificiul sistemului de admisie a aerului. Acest lucru va ajuta la combaterea mirosului de fum care iese din aparatul de aer conditionat.

Curatare pentru tapiterie auto in Bucuresti | curatampeloc.ro

curatare pentru tapiterie auto in Bucuresti

Aparent, toate aceste proceduri par simple, insa in realitate sunt mari consumatoare de timp. Tocmai de aceea, echipa Curatam Pe Loc ofera servicii de detailing auto in Bucuresti, in care este inclusa si eliminarea mirosurilor neplacute. Accesati http://curatampeloc.ro/ si programati acum o sesiune de curatare pentru tapiterie auto in Bucuresti!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.