Eliminarea petelor din saltea

By | noiembrie 26, 2019

O saltea de calitate este o investitie mare, deci orice ar putea afecta salteaua trebuie minimizat. Cu toate acestea, nu va framantati cand se intampla ca aceasta sa se pateze pentru ca exista o multime de trucuri care, odata aplicate, ar putea sa ajute la curatarea eficienta a acesteia.

Este deja stiut ca petele vechi sunt mai greu de indepartat, tocmai de aceea trebuie intervenit cat mai curand posibil, imediat dupa ce s-a intamplat accidentul. Protectia saltelei ar trebui spalata cel putin o data pe luna pentru a mentine o igiena optima, insa cand este vorba de pete, interventia ar trebui sa fie imediata!

Indepartati intotdeauna pata imediat dupa ce apare pentru a creste sansa de a fi eliminata total. Acoperiti pata proaspata cu multa hartie de bucatarie pentru a absorbi lichidul ramas, apoi utilizati un detergent eficient pentru a elimina culoarea, in cazul in care lichidul este colorat. Uscati suprafata umeda lasand salteaua descoperita sau folosind un uscator de par.

Petele de sange sunt unele dintre cele mai dificile pete de indepartat, in special de pe saltea. Intai de toate, trebuie indepartat excesul de sange folosind presiunea usoara si niste servetele absorbante. Puteti folosi un detergent bland aplicat de cateva ori pentru a elimina complet orice urma.

S-ar putea sa nu reusiti sa indepartati integral pata de sange sau alte pete dificile, iar in acest caz, de mare folos v-ar fi sa puteti apela la o companie profesionala de curatare saltele la domiciliu. Prin utilizarea detergentilor speciali, a aburului la temperaturi inalte si a tehnologiei de ultima generatie, echipa Curatam Pe Loc garanteaza rezultate exceptionale indiferent de petele provocatoare intalnite in cale.

Curatare canapele in Bucuresti | curatare saltele la domiciliu | curatampeloc.ro

curatare saltele la domiciliu

Desigur, puteti accesa curatampeloc.ro si fara sa aveti o saltea patata sau o canapea compromisa de murdarie, ci doar pentru a programa o sesiune de rutina de curatare canapele in Bucuresti. Pe langa faptul ca o curatare regulata a canapelelor le va oferi o imagine impecabila in timp, aceasta operatiune este si foarte sanatoasa pentru mediul casei. Deci, de fiecare data cand doriti o canapea ca noua, Curatam Pe Loc va poate servi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.