Horoscop Varsator 2019

By | decembrie 20, 2018

Se pare ca, cel mai solicitant domeniu pentru Varsatori in 2019 este cel profesional. Vor avea parte de provocari si pe plan financiar, suisurile si coborasurile fiind cele care ii vor arata Varsatorului de ceea ce este in stare.

Horoscop Varsator 2019

Anul ce vine, Varsatorii vor inmulti proiectele, vor privi spre viitor, se vor muta sau vor face schimbari interioare. Se vor reinnoi pe toate planurile cu alte cuvinte. Un an perfect pentru a se lansa in afaceri sau pentru a duce la bun sfarsit un proiect. Schimburile cu ceilalti sunt deosebit de importante, nu ar trebui sa le neglijeze. In luna februarie Varsatorii trebuie sa accepte invitatiile. Sa dea dovada de deschidere de spirit si sa ii asculte pe ceilalti. In martie Varsatorii vor profita de cele mai bune influente planetare. In mai isi vor rezolva problemele familiale. In iunie si in august vor avea parte de distractie si relaxare.

Chiar daca primele luni ale anului sunt marcate de indoiala, Varsatorii vor sti sa preia controlul asupra situatiei. De la un capat la altul al anului 2019, relatiile cu colaboratorii vor fi facilitate enorm. Se anunta un an excelent pentru a se lansa in noi proiecte, pentru a intra intr-o echipa noua de lucru sau de a imbunatati schimburile cu colaboratorii si superiorii.

In ceea ce priveste bugetul, astrele ii sfatuieste pe Varsatori sa fie vigilenti, sa fie prudenti si prevazatori, sa nu cheltuie fara masura, sa aiba grija sa aiba bani pusi deoparte in caz de cheltuieli neprevazute.

2019 este un an bun si pentru prietenii. Varsatorii vor fi extrem de solicitati de prieteni si trebuie sa raspunda pozitiv la aceste solicitari. In cuplu, Varsatorii multiplica proiectele – vacante impreuna, evadari romantice, diverse achizitii. Vorbesc despre viitor. Pentru unii, acesta este anul perfect pentru a oferi relatiei o dimensiune sociala. Varsatorii celibatari pun intre paranteze viata amoroasa si se dedica prietenilor. Insa, acest lucru nu inseamna ca nu isi autorizeaza cateva aventuri nevinovate, ca lasa placerea deoparte. Chiar din contra.

Varsatorii trebuie, in acest nou an, sa fie atenti doar la oboseala si stres care ar putea sa le perturbe echilibrul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.