Importanta unui somn de calitate | produseteleshopping.online

By | mai 10, 2018

Patul este o parte importanta a vietii deoarece toti oamenii petrec o treime din viata dormind, deci nu este deloc o noutate faptul ca somnul si calitatea sa are impact major in viata de dupa somn. Patul si salteaua, prin urmare, sunt esentiale. Este o certitudine faptul ca un pat decent poate imbunatati nu numai somnul, ci si sanatatea mentala si fizica.

Alegerea unui pat de calitate superioara poate imbunatati calitatea somnului comparativ cu paturile de calitate slaba. Imbunatatirea odihnei poate avea un impact mare asupra modului in care invatam sau aplicam cele invatate. In timp ce multi cred ca somnul este o activitate pasiva si ca creierul este inactiv pe timpul noptii, lucrurile sunt putin diferite in realitate. De fapt, creierul realizeaza un proces numit consolidare, care este un proces in care abilitatile si informatiile sunt transferate spre memoria de lunga durata. Somnul ajuta la sintetizarea noilor idei, intrucat informatiile sunt conectate cu diverse experiente, proces din care vor rezulta noi cunostinte si concepte. Din acest motiv, un somn bun este esential pentru invatare si educatie.

Somnul este o componenta vitala a sanatatii.

Cercetarile au constatat ca lipsa de somn sau unul lipsit de calitate, genereaza o varietate de afectiuni precum bolile cardiace, atacuri de panica, diabet si chiar obezitate. S-a dovedit ca un somn bun va ajuta la cresterea satisfactiei, a fericirii si a capacitatii de a gandi creativ. Majoritatea adultilor au nevoie de 7 pana la 8 ore de somn pentru a-si atinge potentialul maxim in domeniul in care activeaza, iar copiii, se stie deja, ca au nevoie de mai mult somn pentru a fi veseli si receptivi.

Nu doar un pat bun dicteaza calitatea somnului, ci si o saltea buna. Accesand http://produseteleshopping.online/ veti putea studia si achizitiona o saltea Livington, atat de laudata de toti utilizatorii sai. Cu arcuri, spuna de memorie, inserturi de Aloe Vera si perne de aer, salteaua Livington chiar este menita sa aduca un somn de calitate fiecarui utilizator. Pentru a vedea mai multe produse de teleshopping originale, accesati site-ul mentionat si bucurati-va de preturile mici!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.