Informatii esentiale despre epilarea definitiva

By | iulie 21, 2021

Probabil ca orice persoana este satula de metodele clasice de epilare, care trebuie repetate periodic si care reprezinta deseori o activitate solicitanta, motiv pentru care serviciile de epilare definitiva in Bucuresti sunt tot mai cautate.

Ce este epilarea definitiva

Epilarea definitiva este o procedura medicala efectuata pentru indepartarea parului nedorit de pe orice zona a corpului, inclusiv zona fetei, cu ajutorul tehnologiilor moderne de tip laser, IPL sau SPL. Acest tip de epilare este recomandat si eficient atat pentru femei, cat si pentru barbati. Este necesara o serie de sedinte care se realizeaza la un interval de 4-6 saptamani, in functie de tipul de par si de zona epilata.

Tratamentul nu provoaca dureri intense

In timpul tratamentului de epilare definitiva nu se va resimti durere, ci mai degraba o senzatie de ciupitura. Aceste senzatii se resimt in special in zona inghinala, la pulpa piciorului sau zonele osoase. Aparitia unui miros de ars nu trebuie sa provoace panica, deoarece este un indicator al faptului ca foliculii sunt distrusi, deci tratamentul functioneaza. Acest miros apare in special in cazul zonelor unde firele de par sunt foarte groase.

Alegerea salonului potrivit este cea mai importanta

Pentru rezultate eficiente si de lunga durata, este recomandata alegerea unui salon in care aceste servicii sunt efectuate de specialisti care folosesc aparate moderne si performante. De exemplu, alegerea documentata a unui salon de infrumusetare din sector 1, precum Joya Salon, este ideala pentru ca incorporeaza mai multe servicii de ingrijire. Aparatura performanta este un factor cheie, la fel si experienta celor care presteaza aceste servicii.

Salon de infrumusetare din sector 1 | Epilare definitiva in Bucuresti | JoyaSalon.ro

epilare definitiva in Bucuresti

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta

Desi inca de la prima sedinta se vor remarca rezultate, dupa o perioada este necesara realizarea altor sedinte. De regula, zonele cu cel mai mult par necesita intre 6-8 sedinte care se vor efectua la interval de cateva saptamani.

Specialistii de la JoyaSalon.ro folosesc cea mai inovativa metoda de epilare definitiva, si anume SPL. Numarul de sedinte se stabileste in functie de culoarea pielii, a firului de par si a grosimii sale, a zonei si a altor factori care pot influenta cresterea parului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.