Instal Montaj – furnizor serios de solutii antiincendiu pe intreg teritoriul Romaniei

By | decembrie 12, 2016

Dan Catalin Ionita, reprezentant InstalMontaj sisteme protectie antiincendiu

Omul cu greu isi da seama de gravitatea unei situatii sau de pericolul la care se expune in fiecare moment. Fiecare dintre noi ne expunem pericolului unui incendiu izbucnit in locuinta, in fiecare zi a vietii noastre. Insa putini dintre noi facem cu adevarat ceva pentru a schimba aceasta situatie. Putini sunt aceia care prefera sa investeasca intr-un sistem sau intr-o instalatie care ne-ar putea salva nu numai bunurile, ci si viata, sau pe cei dragi. Unii oameni inca merg pe principiul “asa ceva nu mi se poate intampla si mie” insa se inseala amarnic. Faceti cunostinta cu inovatia, faceti cunostinta cu sistemele stingere incendiu si instalatiile antiincendiu precum sistemele sprinklere sau instalatii drencere.

Sisteme stingere incendiu

Sisteme sprinklere si instalatii drencere – cele mai bune investitii facute in ultimii ani

Fiecare dintre noi spera la un trai mai bun si se chinuie ca totul sa iasa bine – casa sa arate bine, sa aiba haine adecvate, comode, din materiale de buna calitate, aparatura electrocasnica sa fie utila si complet functionala, cu alte cuvinte, sa nu ne lipseasca nimic. Din pacate, intr-o singura clipa totul se poate narui! Toate visele noastre frumoase, toate sperantele, toate investitiile in casa se duc pe apa sambetei. De ce? Poate din cauza unei lumanari parfumate uitate in baie, sau din cauza unei candele aprinse, ori poate ca a fost suficienta doar o scanteie de la o instalatie electrica improvizata!

Pentru a evita asemenea situatii, noi avem obligatia morala de a ne interesa despre tot ceea ce a aparut nou pe piata si ne-ar folosi in situatii la limita. Fara sa ne dam seama, suntem supusi unor pericole reale zi de zi. Chiar daca incendiul nu provine de la noi, poate veni de la vecini si se poate extinde si la locuinta noastra intr-un timp foarte scurt. Insa oamenii inteligenti nu isi fac probleme de acest gen, ci aleg sa cumpere si sa instaleze sisteme sprinklere sau instalatii drencere, cu ajutorul carora, orice foc sa fie stavilit.

Sistemul sprinkler poate fi achizitionat la un pret bun din oferta Instal Montaj

Intrand pe site-ul www.instalmontaj.com veti descoperi exact ce presupune un sistem sprinkler si de ce este bine sa il montati in locuinta dvs. si nu numai. Sistemele sprinkler sunt alcatuite din mai multe surse de apa si mai multe instalatii de tip sprinklere, alcatuite la randul lor din vane de control principale si conducte pe care sunt fixate capetele sprinkler. Acestea din urma sunt fixate in locatii stabilite dinainte sub acoperisuri sau tavane, intre rafturi, sub rastele, etc. Sprinklerele se declanseaza la temperaturi inalte, predeterminate, refuland apa peste zona protejata, si acest lucru este valabil pentru toate tipurile de constructii. Sistemul de sprinklere poate fi modalitatea ideala de a scapa cu viata dintr-un incendiu care va ameninta casa, oamenii dragi si viata! Pentru a beneficia de cea mai buna oferta la momentul actual in acest sens, nu ezitati sa contactati unul din reprezentantii companiei Instal Montaj pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.