ITP ieftin pentru bucuresteni

By | iunie 28, 2016

Locuitorii capitalei se pot bucura de serviciile profesionistilor de la alfaitp.ro care ofera inspectie tehnica periodica in Bucuresti la preturi competitive. ITP-ul consta in verificarea complexa a unui autoturism incluzand chiar si documentele de identificare, starea motorului, franele, directia, luminile masinii, anvelopele, emisiile poluante si aspectul exterior.

ITP ieftin in Bucuresti

Inspectia tehnica periodica trebuie realizata la un interval de doi ani pentru autoturismele de uz personal sau comercial si la 6 luni pentru autoturismele care sunt folosite in regim de taximetru sau scoala de soferi, cu mentiunea ca autoturismele noi au implicit ITP-ul valabil 2 ani. Valabilitatea ITP-ului se poate verifica direct in cerficatul de inmatriculare la rubrica “ITP valail pana la data de …”. Posesorii de autoturisme care doresc un ITP ieftin in Bucuresti trebuie sa aibe asupra lor cerficatul de inmatriculare, asigurarea RCA valabila, cartea de identitate a masinii, cartea de identitate a persoanei care se prezinta cu autovehiculul la inspectie si in cazul in care autoturismul este cumparat in sistem de leasing sau inregistrat pe o societate comerciala, se admite copia cartii de identitate a autovehiculului cu sampila in original.

Trebuie sa mai mantionam faptul ca nu este necesara prezenta detinatorului legal al autoturismului la ITP si se poate prezenta orice persoana cu autoturismul, cu mentiunea ca trebuie sa posede asupra sa toate documentele necesare. In cazul in care o masina a fost respinsa la ITP trebuie sa se remedieze defectiunile constatate, iar daca va prezentati la acelasi ITP in decurs de 30 de zile, reverificarea ar trebui sa se faca la tarife mult mai mici. Autoturismul nu are drept de circulatie dupa expirarea reviziei precedente, de aceea este bine sa va prezentati la ITP cu cateva zile inainte de expirarea reviziei precedente. Inspectia Tehnica Periodica ramane valabila si in momentul in care se schimba posesorul autoturismului, pe noul certificate de inmatriculare politia notand data pana la care este valabila verificarea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.