Sexul si dorinta nu se mai tin ascunse

By | iunie 6, 2016

In sfarsit, dupa lunga perioada de desacralizare a sexului obsedat de performanta, senzatiile legate de placerea fizica extrema se reconjuga cu universul ludic al sextoys-urilor.

Cumpara dildo


Indraznim sa speram ca suntem generatia emblematica a schimbarii. Inca de la tendinta democratizarii ideilor din filmului ‘Sex and the City’ sextoys-urile au devenit obiectele de placere intensa, curente si accesibile in aceeasi masura ca si lenjeria sexy. Clientele noastre ne fac confidente ca obiectele de placere de tip
vibratoare, dildouri si alte declinari fanteziste, devin incredibil de usor de folosit in intimitatea cuplului sau in gestul egoist de a-si conferi singure placere. Aceste obiecte intime delimiteaza senzatia de rusine, transcenda o placere si o dorinta adanca ascunse in fiintele noastre.Platforma senzationala amsterdamsexshop.ro va acompaniaza pentru a reusi sa puneti in acord dorintele cu natura corpului dumneavoastra, in toata discretea, printr-o simpla comanda online. Femeile releaga conexiuni cu aceste obiecte de placere . Desi obiecte tabou pe parcursul trecutului ,este momentul unei veritabile revolutii. Placera sexuala evadeaza din dormitor si se afiseaza cu demnitate si curaj , la loc de cinste in raioanele virtuale ale site-ului nostru. Astfel, pana si cele mai timide dintre cliente isi pot asigura un obiect de fantezie ce ii va fi livrat in toata serenitatea si discretia, la domiciliu, prin seviciul noustru de livrare .

Nu este deci nici un loc de surpriza ca pana si creatorii de design fac ecou acestui domeniu in voga, a placerii supreme exteriorizate. Pe 29 octombrie 2015 a avut loc chiar si o expozitie ‘Nirvana’ la Muzeul din Lausanne care reuneste aproape 200 de piese de obiecte fetis si sex toys realizate si imaginate de designeri cunoscuti, pe parcursul a ultimilor 15 ani. 80 de artisti creatori de moda si designeri de obiect care isi pun reunite imaginatia si fanteziile in realizarea acestor obiecte de budoir. Misiunea este un succes total depasind teritoriul sexului. Exista bijuterii erotice, interpretari de pozitii kamasutra si o plenitudine de idei inovatoare asupra placerii ultime si acomplirii orgasmului. Aceasta prima scena de anvergura internationala consacra sexul ca un univers mirific pe care nu trebuie sa ne privam sa-l exploatam si sa-l decorticam.

Perioada de criza instiga la o evadare sexuala totala, ca o eliberare prin placeri nebanuite. Epoca pe care o traim din punct de vedere social si antopologic este cea mai propice unei exploatari amanuntite ale propriilor corpuri si ale dorintelor cele mai ascunse. Va invitam astfel la amsterdamsexshop.ro , Sex shop Bucuresti , pentru a alege obiectul de placere cel mai personalizat in functie de fanteziile dumneavoastra si a va inrola catre un voyage experimental de vis.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.