Masini de inchiriat pentru calatoriile in interes de afaceri: confort, siguranta si timp redus

By | aprilie 16, 2021

Oamenii de afaceri din intreaga tara au la dispozitie oferta de masini de inchiriat din Bucuresti pentru calatoriile de business la care trebuie sa ia parte. Pentru ei, economia de timp si chiar de bani este primordiala. Ei bine, inchirierea de masini este un serviciu ce nu presupune costuri mari si mai mult, reduce semnificativ timpul antreprenorului.

Serviciile rent a car sunt disponibile in toata tara, multumita Inchirieri-Masini.ro. Oferta pusa la dispozitie de grupul WLC Auto cuprinde o flota impresionanta de masini, din categorii diverse: pentru oras, SUV & Crossover, Premium sau Economic. Masinile sunt automate sau manuale, benzina sau diesel.

Avantaje pentru cei ce aleg masini de inchiriat din Bucuresti, in interes de serviciu

Printre cele mai importante avantaje ce sunt de mare ajutor antreprenorilor se numara urmatoarele:

  • Inchiriere masina cu sofer

Primul si cel mai important avantaj este posibilitatea inchirierii autoturismului impreuna cu un sofer. Soferul cunoaste orasul in intregime, zonele aglomerate si orele de varf. De aceea, va opta pentru cele mai potrivite rute, cu scopul ca antreprenorul sa nu intarzie la intalnirile importante.

Mai mult de atat, timpul petrecut in masina pana la destinatie este o oportunitate pentru antreprenor fie de a-si odihni mintea vreme cateva momente, fie de a pune la punct detalii esentiale inainte de intalniri.

Pentru sofer se percepe o taxa extra de doar 20h/ 8h. Exista si oferte ce pot fi accesate, mai ales privind masinile premium. Unele dintre acestea se pot inchiria impreuna cu un sofer.

Masini de inchiriat din Bucuresti | Masini de inchiriat din Otopeni | Inchirieri-Masini.ro

masini de inchiriat din Bucuresti

  • Transport la Aeroport

Atunci cand calatoriile sunt internationale, pentru a nu folosi un taxi, antreprenorii au la dispozitie masini de inchiriat din Otopeni cu sofer, ce ii transfera la aeroport sau ulterior catre casa. Masina poate fi inchiriata fie in aeroport, fie din orice zona a capitalei sau din sediile WLC Auto.

  • Fara timp pierdut pentru plata taxelor de drum

Pentru o masina de inchiriat, WLC asigura plata taxelor de drum, a impozitelor, reviziilor si mentenantei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.