Solutii informatice de tip E-commerce care eficientizeaza activitatea companiilor

By | septembrie 9, 2019

Din ce in ce mai multe companii se dezvolta atat in mod traditional, cat si in mediul online. Solutiile de de AttoSoft vin in ajutorul managerilor interesati sa sustina si sa imbunatateasca ciclul financiar, eficienta operationala si calitatea serviciilor prestate de companiile de retail. Ceea ce inseamna ca sistemele ERP Romania acopera domenii din cele mai variate, de la decontare, self-service, managementul cheltuielilor, pana la procesele de achizitii, plasarea de comenzi, comercializarea de produse si intranet.

Sistemele DataLight e-business trebuie implementate in functie de domeniul de activitate al companiei, pentru a o transforma intr-un veritabil brand.

Solutii integrate care presupun arhivarea facturilor in contabilitate

In domeniul contabilitatii, activitatea care consuma cel mai mult timp este arhivarea. Facturile primite si cele emise pot fi arhivate in doua dosare separate, asa cum recomanda specialistii. Dosarul de achizitii, in care se arhiveaza facturile de cumparaturi in functie de perioada fiscala, in functie de luna sau trimestru, este necesar pentru a se intocmi jurnalul de cumparaturi, care se arhiveaza deasupra facturilor de cumparare, urmand atasarea lunilor urmatoare.

Jurnalul de cumparaturi trebuie sa contina si facturile fizice, ca ordinea in care acestea apar sa fie pastrata. Pe de alta parte, dosarul de vanzari se arhiveaza in acelasi mod, facturile listandu-se in ordinea emiterii, iar la final de perioada se ataseaza si jurnalul de vanzari.

Pentru ca este vorba despre facturi, despre documente care contin elemente importante, care trebuie respectate, este bine ca la inregistrarea lor in contabilitate utilizatorii de solutii attosoft.ro sa acorde atentie atributului fiscal al furnizorului sau al beneficiarului.

Cat de importante sunt avertismentele la facturare

Facilitatile pe care le au persoanele care folosesc solutiile ERP includ functii ale programelor care il ajuta pe utilizator sa ia cele mai bune decizii privind portofoliul de clienti. Ceea ce inseamna ca, pentru a monitoriza in mod corect activitatea economica a unei societati si pentru un cashflow pozitiv, sa se aplice metode de avertizare si de restrictie la efectuarea operatiunilor generatoare de sold pentru clienti.

ERP Romania | attosoft.ro

ERP Romania

Modulele de gestiune permit blocarea la facturare pentru clientii care se afla in situatii mai delicate, care au depasit data scadenta a facturilor deja emise, care au depasit un sold maxim al valorii facturilor neachitate. Programele de facturare combina cele doua restrictii mentionate, alegand-o pe cea mai importanta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.