Statia de calcat Tefal Pro Express vs. Statia de calcat Philips PerfectCare Elite

By | august 10, 2022

Brandul cunoscut, pretul acceptabil si functiile, sunt doar cateva dintre criteriile de alegere a unei statiii de calcat.

Din cele doua modele prezentate in cele ce urmeaza, cu siguranta, unul se va dovedi pe placul cumparatorilor.

  • Statia de calcat Tefal Pro Express GV7850E0

Statia de calcat Tefal cu o putere de 2400 de W se va dovedi aliatul de nadejde al gospodinelor care pun accent pe felul in care arata si in care se imbraca, atat ele cat si membrii familiei. Aceasta statie de calcat este usor de folosit, are functii imbunatatite care asigura o calcare eficienta, fara efort, prin simpla apasare de buton. Hainele nu vor fi deteriorate, nici chiar cele fabricate din materiale pretentioase, iar pentru o sesiune de calcare mai lunga, rezervorul poate fi umplut in orice moment.

Rezultatele de inalta performanta sunt asigurate si de tehnologia avansata la nivelul setarilor de temperatura si aburi, dar si de colectorul anticalcar din boiler care prelungeste durata de viata a produsului.

Talpa Durilium Air Glide Autoclean asigura alunecarea usoara pe toate tipurile de tesatura. Presiunea este inalta, de 6.9 bari, asigura patrunderea eficienta a aburului in tesatura, iar jetul de abur de 450 de grame pe minut ofera performante excelente in indepartarea rapida a cutelor. Acest produs usor de transportat, in conditii de siguranta, este practic si nu necesita conditii de depozitare speciale.

  • Philips PerfectCare Elite GC9650/80

De asemenea, si statia de calcat de la Philips se va dovedi o investitie ideala pentru familie. Depunerile de calcar sunt de domeniul trecutului, pentru ca aceasta statie de calcat este prevazuta cu un buton denumit Easy De-Calc care, o data apasat, colecteaza apa murdara.

Desi are un pret mai mare, statia de calcat va ajuta la salvarea de energie electrica, mai ales pe modul ECO, cu o cantitate de abur redusa. Rezultatele la calcat nu sunt compromise, puterea aburului poate fi reglata pentru a se potrivi necesitatilor utilizatorului si nici macar nu va fi nevoie de apa speciala sau de solutii scumpe, putand fi folosita doar apa de la robinet.

Jetul puternic de abur silentios, presiunea de 7,5 bar si talpa cu oxid de titan sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa se ia in calcul varianta achizitionarii acestui produs.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.