Tipuri de asigurari in turism

By | iulie 3, 2015

Cand pleci in vacanta, nu uita de asigurari. Sunt un fel de inger pazitor pentru tine si pentru familia ta inainte de calatorie si in timpul ei. Iata cele mai importante asigurari de care este bine sa tii cont cand pleci in vacante exotice:

Asigurarea medicala – este cea mai cunoscuta, cea mai cumparata si cea mai folosita asigurare de calatorie. Nu vrei sa fii surpins de vreun accident si sa nu ai acoperire. In afara tarii, costurile de spitalizare pot fi si de cateva zeci de ori mai mari decat in tara. Chiar daca pleci un urma unei oferte last minute Bulgaria, nu ignora asigurarea medicala.

Asigurarea STORNO – te asigura ca iti primesti banii inapoi in cazul in care din motive reale si pertinente nu mai poti pleca in calatorie. Poate ca ai un deces in familie, te-ai imbolnavit tu sau un membru al familiei sau naste sotia etc. Fara aceasta asigurare, vei pierde banii pe care i-ai platit pentru pachetul de servicii pe care nu l-ai consumat. Daca platesti o suma modica pentru aceasta asigurare, primesti banii inapoi si poti considera ca anul acesta te-ai gandit doar sa pleci in vacanta.

Asigurarea Casco- asigurare pentru masina ta, daca ai plecat in vacanta pe patru roti. Este bine sa fii pregatit pentru orice eventualitate daca nu vrei sa impingi masina de la spate pana ajungi cu ea in tara.

Acestea sunt asigurarile pe care trebuie sa le cumperi cand vrei sa pleci in vacanta. Chiar daca planuiesti doar sa te plimbi pe strazile marelor orase, inevitabilul te poate prinde la timpul potrivit in locul potrivit. Ai grija de tine!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.