Top 4 lucruri de care sa tii cont cand cauti saboti medicali de calitate

By | februarie 12, 2020

Incaltamintea este extrem de importanta pentru personalul medical care lucreaza fie in spitale, fie in cabinete medicale private. Recomandat este ca asistentele si medicii sa isi caute saboti medicali de calitate gasesc site-ul https://www.medifashion.ro, cu ajutorul carora sa aiba parte de confortul necesar pe parcursul fiecarei ture. In acest fel, ei vor avea intotdeauna un mers corect, indiferent de numarul de ore petrecute la locul de munca. Randurile ce urmeaza vin in ajutorul persoanelor care isi cauta incaltamintea ideala, pentru a le ajuta sa isi eficientizeze sesiunea de shopping si pentru a beneficia de conditii cat mai bune la spital!

Masura potrivita

Pentru inceput, recomandat este ca indivizii care au nevoie de saboti sa isi caute masura potrivita. Nimeni nu isi doreste sa stea 8, 12 sau chiar mai multe ore incaltat cu saboti care sa fie ori prea mari, ori prea mici. Atunci cand incaltamintea se potriveste perfect in picioarele asistentelor si a medicilor, acestia nici macar nu vor simti ca poarta ceva!

Saboti medicali in functie de material

Un alt element foarte important pentru alegerea celor mai buni saboti medicali este referitor la materialele din care sunt realizati. Cele mai cautate modele sunt lucrate din silicon, intrucat acestea au talpa antiaderenta si lasa picioarele sa respire foarte bine in permanenta. Mai mult, sabotii din silicon sunt disponibili in diferite tipuri de modele, indiferent daca sunt uni din punct de vedere cromatic sau cu modele interesante.

Saboti medicali | MediFashion.ro

saboti medicali

Sistemul de prindere

Pe lista aspectelor asupra carora asistentele si medicii trebuie sa se mai opreasca atunci cand isi cauta saboti trebuie sa se numere si sistemul de prindere. Majoritatea incaltamintei este prevazuta la spate, deasupra calcaiului cu barete care se incheie fie cu ajutorul unui scai, fie cu capse. Foarte interesant este ca aceste barete pot fi purtate inclusiv in fata, iar astfel indivizii obtin mai multa libertate in miscare si, mai mult, se pot incalta si descalta foarte repede.

Design

Nu in ultimul rand, sabotii trebuie sa aiba un design cat mai interesant si mai atractiv, pentru ca cei ce ii poarta sa se simta bine din toate punctele de vedere. Dincolo de functiile practice ale incaltamintei din aceasta categorie, ea trebui sa fie si aspectuoasa din punct de vedere vizual si sa poata fi purtata cu mai multe tipuri de uniforme!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.